≫ 

Stalone predviđa iživljavanje Mejvedera na Mekgregoru!

Slaj nema dilemu ko će završiti na podu ako dođe do obračuna u ringu

  • 8

Iako borba Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora još uvek nije zvanično zakazana, sa raznih strana mogu se čuti prognoze ishoda meča o kome priča svet.

Svoje viđenje je ovih dana dao i legendarni glumac Silvester Stalone, koji smatra da će Mejveder masakrirati UFC zvezdu ako zaista dođe do njihovog dvoboja  ringu.

>>> Mekgregor uradio najvažniju stvar u pripremi za borbu veka sa Mejvederom! (VIDEO)

- Zaista verujem da je Konor Mekgregor dobar borac. Sjajan je borac u svom području. Mejveder? On će se suočiti s optužbama za ubistvo - "ispalio" je popularni Slaj.

Foto: Tanjug/AP/L.E. Baskow/Las Vegas Sun Foto: Tanjug/AP/L.E. Baskow/Las Vegas Sun

- To čak ne bi bilo ni poštena borba. Mejveder je toliko dobar da bi to bio pokolj. Da se bore u MMA-u, situacija bi bila obrnuta. Videli ste šta se dogodilo u meču između Ronde i Holi Holm. Mislim da bi Ronda pobedila da je igrala svoju igru, ali kada se suprotstavite specijalnostima druge osobe onda će vas masakrirati - izjavio je Stalone.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Poznati glumac je u nastavku intervjua otkrio kako bi i on učinio istu stvar da se nalazi na Mekgregorovom mestu jer smatra kako je Ircu verojatno dosadno u onome što radi, a ovo je ipak nešto privlačno, ali na njegovu žalost neće biti lepo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    25. maj 2016 | 18:32

    Smesna prica.Mejvederu najbolji borci generacije nisu mogli bukvalno nista.Ako ga irac zakaci slucajno dva puta da bude srecan.

  • Soma

    25. maj 2016 | 18:56

    Slazem se

  • Urgh

    25. maj 2016 | 17:26

    Prvo ce da prete, pa ce da se biju, onda ce jedan verovatno da popije batine, e onda sledi epilog, uzece milione, mnogo tih miliona i otici ce na jahtu da menjaju slicice i da tapkaju fashion tv....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA