Zvezda u omladinskoj školi ima ''novog Filipa Stojkovića'' (VIDEO)

Aleksandar Kostić na ''Turniru prijateljstva'' najavio da bi crveno-beli mogli da imaju ozbiljnog beka za budućnost

  • 5

Kadeti Crvene zvezde trenutno dominiraju u prva dva kola ''Turnira prijateljstva'' koji se održava u Etno selu ''Stanišići''.

Crveno-beli su u prvom kolu pobedili Budućnost sa 6:0, a potom i Željezničar rezultatom 8:0.

Tokom ta dva meča, pažnju na sebe je privukao desni bek Aleksandar Kostić. Kostić umnogome podseća na Filipa Stojkovića koji je prošao sve mlađe kategorije crveno-belih, ali nije dobio šansu na Marakani.

Jeste na Banovom Brdu i partije u dresu Čukaričkog bile su dovoljne da postane prvi pik Miodraga Grofa Božovića u prelaznom roku.

Kadet Zvezde ne samo da ima skoro identičnu frizuru kao popularni Žule, nego u potpunosti dominira desnom stranom. Gol i dve asistencije protiv Budućnosti i gol protiv Želje. Doduše, oba iz penala, ali to samo govori da trener Puača ima poverenja u njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Greben

    26. maj 2016 | 07:42

    A ko je filip stojkovic?

  • Vucz

    26. maj 2016 | 12:55

    Malo vise ovakvih tekstova posvecenih mladim igracima sirom Srbije.. Gledao sam tv prenos juce i prvo sto sam rekao je da je decko veliki potencijal, prodoran,brz, odlicna tehnika, osecaj za prostor i pravovremena ubacivanja, centarsut kakvog pola prve lige nema u odnosu na petkovica vec sad vanzemaljac. Mislim da je ovo zlatna poluga za srpski fudbal. Samo da ga se ne dohvate menadzeri i da on ostane posvecen fubalu a ne novcu...

  • milan

    26. maj 2016 | 10:44

    Po meni je ovaj klinac bolji od svih veznih koji igraju trenutno u kadetima Zvezde!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA