≫ 

Zvezda potpisala prvog fudbalera: Grof dao ''zeleno svetlo'' za štopera! (VIDEO)

Adam Mičel, mladi reprezentativac Novog Zelanda ostaje na Marakani bar godinu dana uz opciju da ostane još dve, ako crveno-beli budu zadovoljni

  • 15

Crvena zvezda ima novog fudbalera! Adam Mičel, mladi reprezentativac Novog Zelanda potpisao je u službenim prostorijama kluba ugovor, koji će stupiti na snagu prvog dana prelaznog roka.

Stigao je oko podneva u društvu menadžera Miodraga Rakčevića i Milana Drageljevića, sve je brzo završeno jer je Miodrag Božović dao zeleno svetlo jer u njemu vidi perspektivu za crveno-bele, prenosi Žurnal.

Ugovor je potpisan na godinu dana, plus dve ukoliko Zvezda bude želela da ga zadrži. Mičel stiže bez obeštećenja, a uskoro bi trebalo da dobije hrvatsko državljanstvo, što će biti olakšavajuća okolnost za Zvezdu jer neće zauzimati mesto stranca.

>>> Džajić: Nikada nisam imao problem da dovedem Hrvate i Muslimane u Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neutral

    26. maj 2016 | 09:08

    Grofu skudam kapu,ali jesmo li mi omladinski prvaci sveta ili Zeland,kod nas ne moze a na zelandu moze da se nadje stoper,sram nas bilo sve nam tudje bolje ccc

  • 09

    26. maj 2016 | 11:22

    Za neupucene a ima ih vidim, strani fudbaleri se drugacije tretiraju od igraca iz zemalja bivse juge. A to sto dovodi igraca sa Zelanda a ne naseg mladog reprezentativca mozda je sto zelandjanin ima ciste papire dok nasi kostaju kao svetog Petra kajgana!

  • Desha

    26. maj 2016 | 09:45

    Mičel stiže bez obeštećenja, a uskoro bi trebalo da dobije hrvatsko državljanstvo, što će biti olakšavajuća okolnost za Zvezdu jer neće zauzimati mesto stranca??? Pa jel vi čitate šta pišete? Ispada da je ovo Hrvatska a ne Srbija. Valjda treba da dobije Srpsko državljanstvo da ne bi bio stranac. Od kad je Hrvatska u sastavu Srbije???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA