≫ 

Košarkaši Toronta se provodili noć pre debakla sa Klivlendom

Ovo donekle objašnjava zbog čega su Reptorsi doživeli težak poraz u petom meču finalne serije Istoka

  • 0

Posle dve pomalo i neočekivane pobede za 2:2 u seriji sa Klivlendom, igrači Toronta ponadali su se da će u petom duelu imati energije za novo iznenađenje, ali im se desio težak poraz izražen sa 38 poena razlike.

 

>>> Najbrutalnije gaženje u NBA plej-ofu: Klivlend rasturio Toronto i stigao nadomak finala (VIDEO)

 

Istina, malo ko je davao šansu ekipi Dvejna Kejsija u tom meču, ali je i malo ko očekivao takav poraz posebno posle dva odlična izdanja u Kanadi. Taj poraz je možda mogao da bude manje bolan da su pojedinici iz redova Toronta igrali odmorniji taj meč.

 

Naime, prema pisanju lista Toronto Sun, startno krilo Demari Kerol i rezervni kombo bek Kori Džozef, primećeni su u "sitnim" satima u jednom klivlendskom kazinu, što, kako je konstatovano, nije najbolja priprema za najvažniju utakmicu u istoriji Reptorsa.

 

Kako su se ponašali, tako su i igrali: Kerol je meč završio sa 5 poena (šut iz igre 1/5), a Džozef sa 3 (šut iz igre 1/6, bacanja 1/2).

 

- Nisam znao za to - iznenađen je bio trener Kejsi kada mu je rečeno da su mu se igrači provodili umesto da odmaraju.

 

- To nije za policijsku istragu i nije razlog zbog kojeg smo poraženi... Ovo je NBA, oni su odrasli ljudi. Takve stvari se dešavaju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA