RADONJIĆ: Odbranili smo naš teren! MILOJEVIĆ: Zvezda je trebalo da dobije 20 razlike!

Utisci trenera Zvezde i Mege posle prve utakmice polufinalne serije KLS

  • 14

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je njegov tim ostvario zacrtani cilj i zasluženo slavio protiv Mega Leksa (77:66), u prvoj utakmici polufinalne serije Superlige Srbije.

- Ono što smo želeli, to smo i ostvarili, a to je da pobedimo i povedemo u seriji. Sve naše utakmice protiv Mege su teške. Igrali smo dobru odbranu, mogli smo bolje i u napadu. Gradili smo rezultat i na kraju uspeli da budemo bolji od protivnika. Svestan sam da nas u Mitrovici čeka težak meč iz više razloga. Pre svega što je Mega na domaćem parketu odlična - kazao je Radonjić:

- Odbranili smo naš teren, a u Mitrovici po navici igramo neizvesne utakmice. Neka bude i ovoga puta tako, a da na kraju budemo zadovoljni rezultatom.

Košarkaš crveno-belih Vladimir Štimac kratko je poručio da su utakmice protiv Mega Leksa uvek veoma teške, ali da će Zvezda pokušati da u Mitrovici dođe do pobede i plasira se u finale Superlige.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Mislim da je vrlo teška utakmica iza nas, jer Mega igra odličnu košarku. Mi smo zadovoljnni sa pobedom i vođstvom u plej-ofu. U Mitrovicu idemo da pokušamo da završimo što pre ovu seriju - zaključio je Štimac.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević česitao je Zvezdi na pobedi i naglasio da je Zvezda u svim segmentima bila bolji tim na večerašnjem susretu.

- Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. U svim segmentima su bili bolji. Ova razlika nije realna jer je Zvezda trebalo da pobedi i sa 20 razlike. Mi moramo da pokušamo da odigramo bolje u narednoj utakmici i vratimo seriju u Beograd - rekao je Milojević.

On je dodao da ključ poraza leži u lošoj motivaciji tima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kada nas jedna ekipa pobedi već šest puta u sezoni, igrači prosto gube veru u pobedu, a sve polazi odatle - zaključio je Milojević.

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac naglasio je da je njegov tim odigrao veoma lošu partiju protiv Crvene zvezde.

- Čestitam Zvezdi na još jednoj pobedi. Jako loša naša partija od prvog do poslednjeg minuta. Nedostatak energije, a mi u ovim mečevima moramo da je imamo više od Zvezde, jer su kvalitetniji od nas. Naše je da pokušamo to da popravimo za dva dana i odigramo bolje u drugom duelu - zaključio je Zagorac.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado

    28. maj 2016 | 01:38

    Bravo ; Treneru Radonjiću i momcima iz ekipe. Samo napred !!!

  • ☆☆☆

    28. maj 2016 | 01:01

    Sa pola snage smo ih dobili.

  • Vladimir Grobar

    28. maj 2016 | 07:38

    Niste trebali iz Mege uopste ni da se trudite jer ne daj Boze izmoriti Zvezdine kosarkase pred finale. Sledecu gledajte da i ne izadjete na teren. Duse prodane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA