≫ 

KOLINA SPUŠTA HRVATE NA ZEMLJU: Ramos je morao da ponovi penal, a Subašić da dobije žuti karton!

Jedan od najboljih fudbalskih sudija tvrdi da je Kujpers morao bolje da reaguje

  • 15

Intervencija Danijela Subašića kada je odbranio Serhiju Ramosu penal na utakmici Hrvatska - Španija (2:1) naterala je Pjerluiđija Kolinu da traži promene!

Nekada najbolji sudija na svetu, a danas predsednik sudijske organizacije UEFA, izjavio je da će tražiti da se žutim kartonom kazne golmani koji prerano kreću naped sa svoje linije prilikom izvođenja penala.

Slavni Italijan je istakao da je suđenje tokom grupne faze Evropskog prvenstva odlično, ali da je sudija Bjorn Kujpers pogrešio što nije ponovio izvođenje penala nakon Subašićeve odbrane.

- Golman je krenuo napred, a to sudije to nisu primetile. Radi se o grešci koja se događa, a utakmica je inače dobro suđena - rekao je Kolina, dodajući kako je 12 sudija koji su ostali u Francuskoj u petak dodatno upozoreno da moraju da paze da se kazneni udarci izvode prema pravilima.

- Sudije moraju da obrate pažnju na to da se penali izvode po pravilima. Ako golman krene ranije, kazneni udarac mora da se ponovi, a golman da dobije žuti karton - zaključio je Kolina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosna

    24. jun 2016 | 20:33

    A, sudija je trebao da dobije crveni karton! Onakav faul se ni u kosarci ne svira!

  • duka

    24. jun 2016 | 22:32

    Nadam se da ce hrvati ispasti jer svaki put smaraju sa euforijom i nerealnim ocekivanjima, posebno oni naporni komentatori sa hrt.

  • Fratelli d'italia

    24. jun 2016 | 21:58

    Realno Spanci nikad gori, a ovo pre svega nije ni bio penal a da je Subašić izleteo 4 metra to se odmah videlo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA