≫ 

KSS časti navijače: Besplatno na Grke

Srbija u utorak igra poslednji pripremni meč pred početak kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre

  • 2

Košarkaški savez Srbije želi da se u poslednjoj proveri seniorske reprezentacije pred FIBA Olimpijski kvalifikacioni turnir (4 - 9. jul), oduži svim navijačima na podršci, besplatnim ulazom u „Kombank Arenu“ na utakmicu protiv reprezentacije Grčke, u utorak 28. juna od 20.15 sati.

>>> Srbija posle produžetka drugi put dobila Francuze! (VIDEO)

- Podela besplatnih ulaznica počinje u ponedeljak 27. juna od 12.00 časova isključivo on line preko sajta eventim.rs, što vam pruža mogućnost da rezervišete i sami odštampate besplatne karte na svom računaru - objašnjeno je na zvaničnom sajtu KSS.

Istog dana, od 16.00 časova, biće moguće doći do ulaznica i na nekom od četiri prodajna mesta Eventima, koja se nalaze u „Kombank Areni“, beogradskom Domu omladine, TC „Ušće“ i Bilet servisu na Trgu Republike.

Jedna osoba može da podigne najviše četiri ulaznice.

- Pozivamo sve ljubitelje košarke da napune Arenu pozitivnom energijom u prijateljskom duelu naših momaka protiv Grka i da podržimo reprezentaciju Srbije na putu ka Riju - poručili su iz Košarkaškog saveza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaše ime

    27. jun 2016 | 09:48

    Ladno sam procitao: KSS salje navijace besplatno na letovanje u Grcku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA