Kraljevo u znaku odbojke na pesku (FOTO)

Prethodni vikend u Kraljevu obeležilo je nadmetanje 43 ekipe na prvom turniru ovogodišnjeg prvenstva Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

U ženskoj konkurenciji pobedu su odnele Nina Škarić i Aleksandra Aleksić, dok su u kategoriji momaka najbolji bili Marko Galešev i Đorđe Klašnić.

Nina Škarić i Aleksandra Aleksić su u finalu pobedile Natašu Savović i Katarinu Raičević sa 2:1 (21:12, 15:21, 15:12), a u meču za treće mesto Gorana Mrđan i Teodora Trifunović savladale su Irenu Drobnjak i Tijanu Basić sa 2:0 (21:11, 21:14).

U konkurenciji odbojkaša, Marko Galešev i Đorđe Klašnić su u finalu savladali Sinišu Antonića i Marka Nikolića sa 2:0 (21:14, 21:18), dok su Aleksandar Gavrilov i Miloš Milić meč za treće mesto dobili bez borbe (2:0 – 21:0, 21:0), jer su Vukašin Rajković i Dušan Petlković predali meč zbog povrede.

Foto: Promo Foto: Promo

Dodatno ulažući u popularizaciju odbojke na pesku, kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije i ove sezone organizuju Vip Beach Masters školu odbojke za devojčice i dečake uzrasta do 14 godina.

U Kraljevu je već 190 mališana prošlo kroz ovu školicu, koju vodi potpredsednik OSS i omiljeni trener mališana, Vanja Grbić.

Vip Beach Masters 2016 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku ove godine se održava u 9 gradova. Nakon Kraljeva, turnir se seli u Čajetinu, zatim  Veliko Gradište, Bač, Zrenjanin, Sombor, Šabac i Novi Sad.

U svakom od navedenih gradova domaćina timovi u muškoj i ženskoj konkurenciji boriće se za poene, a najbolji među njima plasiraće se u samu završnicu turnira, finale koje se tradicionalno održava u Beogradu na Adi Ciganliji, u periodu od 24. do 27. avgusta.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored titule šampiona Srbije u odbojci na pesku, pehara i novčanih nagrada, pobednike u obe konkurencije kompanija Huawei nagradiće zvaničnim uređajem ovogodišnjeg prvenstva, Huawei P9.

Više informacija možete da pronađete na ovom linku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA