≫ 

Ovo je malo ko očekivao: Klop čisti pola tima, da bi mu Grujić igrao u 11

Trener Liverpula najveće promene pravi u veznom redu

  • 9

Liverpul naredne sezone neće igrati u evropskim takmičenjima i to je prilika da sve snage usredsredi na Premijer ligu, gde dugo, baš dugo, nema uspeha. Podsećamo, poslednju titulu "crveni" su osvojili u sezoni 1989/90.

Šest meseci na klupi "redsa" dale su jasnu sliku Jirgenu Klopu koje igrače vredi da zadrži i one koje će, naverovatnije, uputiti ka izlaznim vratima kluba.

Među onima koji nisu sigurni da li će biti u prvom planu kod Klopa je igrač sa najdužim stažom u klubu od aktuelnih igrača, Brazilac Lukas Leiva.

- Sa promenom trenera prethodne sezone, došlo je i do raznih drugih promena. I dalje ne znam koju ulogu ću imati naredne sezone, ali se svakako vraćam u Englesku i počinjem pripreme - rekao je Leiva koji je od 2007. godine na "Enfildu".

- Ovo je prvi prelazni rok u kojem će Klop aktivnije učestvovati, tako da ću više toga znati kada se vratim. Ali, šta god da se desi želja mi je da ostanem u Evropi, u Engleskoj po mogućstvu, jer je to zaita jaka i kvalitetna liga - dodao je Brazilac.

Engleski mediji pišu da će Leiva, ali i Alen, biti višak kod Klopa i da se na njih ne računa, jer Nemac planira da osveži tim u vezi, a to je već učinio dovođenjem Marka Grujića na koga, očigledno, ozbiljno računa već u prvoj sezoni.

U Klopovom najužem fokusu nalaze se i Poljak Pjotr Zelinski iz Udinezea i Mahmud Daud iz Borusije Menhengladbah i njih dvojica bi trebalo da budu dodatak u veznom redu, pored Grujića.

Nemački trener na raspolaganju u veznom redu od starosedelaca, pored Leive i Alena, ima Hendersona, Džana i Milnera.

Prvo pojačanje engleskog kluba za narednu sezonu je napadač Sadio Mane iz Sautemptona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    29. jun 2016 | 22:09

    Citam ove komentare grobarske i neverujem sa kojom mrznjom unistavaju Srbski fudbal,vi ste grobari najveca navijacka sramota u Srbiji,a bilo vam lepo 20god dok vam se namestalo,koja djubrad !!!!

  • Buba

    29. jun 2016 | 19:37

    Kao prvo dosta sa Grujicem,a kao drugo -znate kada će Liverpul biti više prvak? Nikada!

  • djoz

    29. jun 2016 | 20:21

    Vi to tako u slobodno vreme proćaskate sa Klopom pa znate da će on igrati, bravo. Ako on bude igrao odmah, neće Liverpul daleko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA