TROICKI O NEPRAVDI: Boli me, nadam se da će kazniti sudiju (VIDEO)

- Nije to naravno bio razlog zbog kog sam izgubio, ali je postojala šansa da se vratim - poručio je drugi najbolji srpski teniser

  • 12

Srpski teniser Viktor Troicki završio je ućešće na Vimbldonu pošto je u drugom kolu izgubio od Španca Alberta Ramosa-Vinolasa 3:6, 6:3, 6:3, 2:6, 6:3.

Srpski teniser imao je zamerke na suđenje Italijana Damijana Torela, sa kojim se svađao na kraju meča.

Troicki ne traži alibi za poraz u tome.

- Jesam temperementan u takvim trenucima, previše odreagujem. Danas je bolelo više nego prošlih puta. Krivo mi je. Nije to naravno bio razlog zbog kog sam izgubio, ali je postojala šansa da se vratim. Bila je očigledno velika greška, i samim tim boli. Reagovao sam impulsivno, ali opet svako bi tako reagovao kad se dogodi nepravda. To je jače od mene, ne mogu da iskonotrolišem kad se tako nešto desi - rekao je Troicki u razogovoru za "Sport klub".

Njemu verovatno sleduje kazna za događaje na kraju meča, ali se nada da će i Italijan biti kažnjen.

Printskrin: BBC Printskrin: BBC

- Mislim da bi on prvi trebalo da dobije kaznu za katastrofalno suđenje tokom celog meča. Oštetio je ne samo mene, nego i mog protivnika. Napravio je mislim samo jedan "overrule", što mislim da je jako loše. Više me boli što je sudio sudija bez iskustva na malom terenu bez "hok-aja". Prvi put ga vidim za sve ove godine koliko igram. On je Italijan koji je jako retko sudio na travi, bio je kao publika, sedeo i gledao meč - rekao je drugi reket Srbije.

Ramos je priredio dobar meč.

- Pogađao je dobro, servirao je dobro, to me je iznenadilo, nisam očekivao od levorukog igrača. Mislio sam da bi treblo da dobijem, nije ispalo tako. Iznenadio me, ali nisam ga potcenio. U pojedinim momentima je trebalo da ja budem bolji. Odigrao je dobrih par dubokih riterna, nisam bio najopušteniji - naglasio je Viktor, kom preostaje nastup u dublu sa Dušanom Lajovićem.

- Nije nam dubl prioritet, ali ispali smo u singlu pa će biti interesantno. Opet, gren slem je, ne igra se Vimbldon svaki dan i idemo na pobedu - zaključio je Viktor Troicki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbg

    1. jul 2016 | 00:11

    Rece on pre neki dan svoje misljenje za Rio i sad dokaz za veliku nekulturu ili ako hocete seljanju bas

  • Cofilence

    30. jun 2016 | 23:18

    Dokle god se bude tako ponasao sudije ce suditi ,,protiv'' njega nije on top 10 igrac pa da ga se sudije ,,boje" nego kad god ga vide kazu evo je svadjalica ko ga j.

  • Nešo

    30. jun 2016 | 22:55

    Sram te bilo , za tvoje ponasanje nema opravdanja . Svi su drugi krivi samo ti ne , pravis se naivan kao i kod doping kontrole , zasluzeno si izgubio kao sto si bio kaznjen zbog dopinga !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA