Javio se klub koji želi da kupi Kataija

Turski Trabzon posle Ibanjeza želi još jedno pojačanje iz Zvezde

  • 12

Crvena zvezda je u ovom prelaznom roku već prodala jednog igrača u Trabzon, a putem Luisa Ibanjeza za koga su crveno-beli dobili 1,4 miliona evra, mogao bi i Aleksandar Katai.

>>> Novo pojačanje Zvezde odmah na predstavljanju ukazalo na grešku

Turski mediji navode da su bordo-plavi zainteresovani za vezistu crveno-belih, koji je prošle sezone bio najbolji strelac kluba i lige sa 21 golom. Pored toga imao je i 10 asistencija.

Izvor turskog kluba otkrio je da je Zvezdina desetka sledeća na dnevnom redu rukovodilaca kluba. Za sada nije poznato koliko bi iznosila visina ponude i obeštećenje.

Ipak, poznato je da Zvezda ima 50% prava na obeštećenje, dok drugu polovinu dele sam Katai i njegova menadžerska agencija, pošto je takav dogovor postignut kada je raskinuo ugovor sa Olimpijakosom i potpisao za crveno-bele.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Takođe, pitanje je da li će Trabzon izaći Zvezdi u susret kada je u pitanju mogućnost da Katai, poput Luisa Ibanjeza, odigra u Zvezdi kvalifikacije za Ligu šampiona i pomogne klubu oko plasmana u grupnu fazu nekog od dva evropska takmičenja.

Sam Katai je izjavio da je bolje da ranije ode iz kluba, ukoliko odlazi, nego da se krajem avgusta pojavi u novom klubu, poučen iskustvom sa dolaskom u Zvezdu pre dve godine u smiraj prelaznog roka, posle čega mu je bilo potrebno duže da se prilagodi ekipi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    1. jul 2016 | 20:36

    O Boze hocete u ligu sampiona a prodajete ceo tim.Ma bezi smucio mi se srpski fudbal

  • Nišlija

    1. jul 2016 | 20:45

    Mislim da on treba da ide u neku od liga 5 a ne da pada sa konja na magarca.

  • !!!!!!

    1. jul 2016 | 20:19

    Ostani do zimskog prelaznog roka, pa idi Nemačku!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA