ULTIMAT FAJT: Velaskez masakrirao Brazilca Silvu u oktagonu (VIDEO)

Amerikanac meksičkog porekla bio toliko nemilosrdan prema rivalu da je sve na borilištu bilo umazano krvlju

  • 1

Na borilačkom spektaklu u Las Vegasu, Žunior dos Santos odbranio je titulu šampiona sveta pobedom nad Frankom Mirom, dok je bivši teškaški šampion UFC Kain Velaskez u jednoj od najkrvavijih borbi isprebijao Antonija Silvu. Ko nema "jak želudac", bolje da i ne gleda seledeći video...

Velaskez je uoči borbe rekao da neće biti zadovoljan sve dok ne vrati pojas prvaka, a to je dokazao i u kavezu, jer je "samleo" protivnika u prvoj rundi. Silvu je izudarao laktovima tako snažno da je kavez bio prepun krvi, a sudija je u jednom trenutku morao da prekine borbu i pozove lekare da provere stanje Silvine glave, iz koje je šikljala krv.

- Jedini razlog zašto sam počeo da se bavim ovim sportom je taj da budem prvak. Ne osećam se dobro ako nemam titulu - izjavio je Velaskez, koji bi sada mogao da se nađe u prilici da napadne titulu šampiona protiv jedinog čoveka koji ga je pobedio - Žuniora dos Santosa.

Predsednik UFC Dejna Vajt je posle borilačkog spektakla izjavio da je Velaskez zaslužio priliku da napadne titulu.

- Svidela mi se borba. Silva je imao krvi u očima, nosu, grlu... Nije mogao da gleda i diše, a Kain ga je udarao. Bilo je grozno - izjavio je Vajt.

Sada ceo svet čeka novi krvavi okršaj Velaskeza i Dos Santosa.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski.net.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA