Kataijeva majstorija na treningu Zvezde i opklada kojih 11 će Grof izvesti protiv Ludogoreca (VIDEO)

Novinarima je bilo dozvoljeno da gledaju samo 15 minuta treninga, ali pretpostavljamo da će trener crveno-belih izvesti postavu sa Cvetkovićem, Rendulićem i Srnićem

  • 3

Samo 15 minuta otvorenog treninga fudbalera Crvene zvezde bilo je dovoljno za sve, samo ne za potvrdu kojih 11 igrača će u utorak veče istrčati na Ludogorec Arenu.

Za razliku od poslednjeg treninga na Malti, kada je Miodrga Grof Božović mešanjem ekipa ''smetnuo trag'', novinari u Razgradu nisu ni bili u mogućnosti da gledaju igru na dva gola.

>>> Ibanjez pred Ludogorec: Vratićemo Zvezdu tamo gde je bila

Nedugo posle konferencije na kojoj su prisustvovali najpre Luis Ibanjez, a nedugo zatim i Božović, fudbaleri Zvezde su se našli na travnatoj površini.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Najpre je usledilo lagano trčkaranje krugova, tokom kojih je Aleksandar Katai majstorski pogodio stativu, a zatim i istrčavanje kratkih relacija.

>>> Grof Božović: Bilo bi mnogo srećnih i zadovoljnih da Zvezda ispadne! (VIDEO)

Vrlo brzo su fudbaleri Zvezde podeljeni u tri grupe i usledila je poznata igra ševe. Zanimljivo, stranci su bili u jednoj grupi.

>>> KRAVE DOČEKALE ZVEZDU: Ovde se stvara klub iz inata kojeg zanima samo Liga šampiona

Bez obzira na to što je eventualna prva postava ''skrivena'' na početku treninga, Telegraf pretpostavlja da će Grof Božović u utorak od 20.00 časova izvesti sledeće fudbalere: Kahriman, Cvetković, Fibel, Rendulić, Ibanjez, Donald, Le Talek, Kanga, Srnić, Katai i Vieira.

Ukoliko promašimo izgubili smo opkladu od kolege Zorana Redžića sa TV Most, sklopljenu neposredno po odlasku sa stadioina Ludogoreca.

football formations

Petković nije ostavio dobar utisak na meču protiv Napretka, kao i kapiten Luković. Otuda i ne bi trebalo da čudi što će u prvij 11 najverovatnije Cvetković i Rendulić. To znači da crveno-beli neće igrati toliko visoko, a Srnić bi trebalo da bude velika pomoć Cvetkoviću u defanzivi.

Takođe, Muče i Ruiz očigledno nemaju snage za čitav meč, verovatno i veći deo istog. Dobre igre Predraga Sikimića svakako su naterale Grofa Božovića na razmišljanje, ali se u napadu ipak očekuje Portugalac Vieira.

(Izveštač Telegrafa iz Razgrada, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA