≫ 

Potvrđen još jedan NBA ugovor od 100 miliona dolara!

Potpisao ga je bek Portlanda Si-Džej Mekalum

  • 0

Više platežne moći u rukama najjačih NBA timova, zahvaljujući znatno širem "seleri kepu", doprinelo je da ovog leta slušamo o ugovorima od kojih "boli glava".

Plej Memfisa Majk Konli, čiji je novi "dil" sa franšizom iz Tenesija potpuno uzdrmao tržište (5 godina/150 miliona dolara) bio je samo najava onoga što nas očekuje u budućnosti.

Košarkaš koji je prethodne sezone ostavio sjajan utisak u dresu Portlanda, Kristijan Džejms "Si-Džej" Mekalum, još jedan je u nizu igrača koji je na svojoj koži osetio svu prijatnost finansijskog buma koji je pogodio takmičenje.

Američki mediji prenose da je bek Portlanda potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Trejlblejzersima vredan 106 miliona dolara!

Mekalum je, uz Lilarda, bio predvodnik Portlanda minule sezone u kojoj je tim iz Oregona dogurao do druge runde plej-ofa gde je poražen od Golden Stejta.

Mekalum je u prethodnoj kampanji, koja mu je bila najbolja u karijeri, proglašen za igrača koji je najviše napredovao, a u proseku po meču beležio je 20.8 poena, 3.2 skoka i 4.3 asistencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA