Zvezda razbija prokletstvo na Svetog arhangela Gavrila?

Mogu li crveno-beli u vreme kada ne blistaju, da zablistaju?

  • 21

Fudbaleri Crvene zvezde, osim kvalitetnog rivala, večeras od 20 časova na stadionu u Razgradu imaju i tradiciju koja im uopšte ne ide u korst.

Gledajući istoriju, 26. jul, dan Svetog arhangela Gavrila je baksuzan za crveno-bele.

Konkretno, 2015, i 2012. godine klub iz Ljutice Bogdana nije uspeo da pobedi i to protiv daleko slabijih rivala, dok je 25. jula 2013. uveče takođe imao problema.

>>> Bugarski mediji besni što smo uslikali krave u Razgradu!

>>> Policijski punktovi na ulazu u Razgrad, zaustavljaju i pretresaju navijače! (FOTO)

Prošle godine, baš na današnji dan Crvena zvezda je remizirala u Gornjem Milanovcu protiv Metalca. Bilo je samo 0:0, što je ako sećate za trenutak poljuljalo stolicu Miodraga Božovića kao šefa struke crveno-belih.

Nešto, ranije, 2013. godine ponovo malerozni kraj jula, konkretno 25. dan u mesecu, ali i prolaz u Evropi na jedvite jade. Bilo je samo 0:0 protiv islandske Vestmaneje, ali je donelo plasman u narednu fazu kvalifikacija Lige Evrope, ne i zadovoljstvo zbog igre.

Godinu dana ranije, 2012. i opet. 26. jul. Drugi remi na današnji dan, ovog puta na Marakani. Malo poznati Naftan iz Belorusije odigrao je 3:3 na stadionu crveno-belih, što je bilo šokantno za zvezdašku javnost.

Sve dovoljno da se igrači crveno-belih poslednji put upozore na opasnost mečeva koji se igraju u ovo vreme. Zvezdi žešće ne prijaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дача

    26. jul 2016 | 13:43

    Значи реми и данас

  • Mila

    26. jul 2016 | 14:26

    Kako god,,,,moj muz ce izgoreti govoreci im gde sve da se teraju i sta sve mogu da mu,,,,pobedili ,,,izgubili,,,isto je to,,,sad mi i sin od dve godine vice zveeezdaaa, ne zna ni sta je ali mu se dopada tatin zar posmatranja tekme,,,, a ti mamika,,,na veceru sa drugaricama,,,i svi srecni,,,,

  • Strucnjakowsky

    26. jul 2016 | 18:02

    Ludogorec-Zvezda 1:2. Konacan rezultat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA