Partizanu preti tužba od pola miliona evra zbog transfera Stefana Savića

Miloš Vazura potvrdio da je račun kluba u blokadi zbog Danka Lazovića, koji je pustio menicu i najavio je nove detalje lošeg poslovanja

  • 28

Nastavljaju se problemi u Partizanu.

Nekadašnji napadač crno-belih pustio je menicu i blokirao račun tima iz Humske. Povodom te informacije se oglasio Miloš Vazura, direktor crno-belih, koji je objasnio situaciju.

- Ne ljutimo se na Lazovića. Dug Danku je iz doba kriminalca Dragana Đurića - prenosimo Vazurine reči iz današnjeg broja Sportskog žurnala.

Crno-beli bi do utorka trebalo da odblokiraju račun.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Neće da bude problema, očekujemo ratu od 750.000 evra od Benfike za Ivana Šaponjića i 80.000 od Gacijantepa za Nemanju Kojića.

- Tek ću da pričam kako je Đurić svojevremeno prevario menadžera Serđija Bertija za transfer Stefana Savića i Partizanu preti tužba od pola miliona - najavio je nove pikanterije iz Humske mladi direktor crno-belih.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    30. jul 2016 | 10:40

    Ovi "nasi" ubaceni trojanci, poceli sa prebacivanjem i tuzakanjem K'O Lukic, Adzic, Zika Pauk i Vesic na prethodnu upravu "legendi" devastiranja i kleptomanije Dzajica i Cveleta .!. XXAAXXAA .!. Pa nismo mi Vazura gani da iznosimo prljav ves iz KUCE K'O ONI, cuti i radi ili OSTAVKEEEE !!!

  • Vronski

    30. jul 2016 | 10:38

    Kako to dal je " mogucno" da ljubav nije uzajamna. Dok ste se kitili Zvezdinim parama i ovog napacenog naroda zamisli ljubav je cvetala. Kad ste otimali sakom i kapom smesno vam bilo kad nama neko tuzbu podnese.Zahvalite se vi Zeki starom udbasu s vama bi vasi ulice meli.

  • @Жика Живац@

    30. jul 2016 | 10:42

    Hhahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA