ITALIJANSKI MEDIJI: Sasuolo očekuje ključajuća atmosfera i noćna mora zvana ''navijači Zvezde''

Utisak je da na Čizmi nisu srećno što će njihov predstavnik igrati sa Crvenom zvezdom

  • 20

Žrebom u Nionu, koji je spojio Crvenu zvezdu i Sasuolo, očigledno nisu zadovoljne ni jedna ni druga strana!

Miodrag Grof Božović je istakao da italijanski klub spada u grupu srednje teških rivala, dok mediji na Apeninima žale što Sasuolo nije izvukao nekog lakšeg.

>>> ZVEZDA IGRA PROTIV TRADICIJE: Crveno-beli priželjkuju gol Piksija, tajac u Veroni i rapsodiju protiv Rome (VIDEO)

''Sport Medijaset'' smatra da je za žreb za Sasuolo ''mogao da bude mnogo bolji'', dok je ''Korijere delo Sport'' istakao da će atmosfera biti ''ključajuća''.

Foto: Guliver/Giuseppe Bellini/Getty Images Foto: Guliver/Giuseppe Bellini/Getty Images

Italijanski ''Goal'' je najdublje otišao u analizu srpskog šampiona kog smatraju ''najuspešnijim timom u istoriji na ovim prostorima.'' Po njima, Mičel Donal i Aleksandar Katai su ključni igrači crveno-belih.

Lokalni mediji iz Ređo Emilije su se najviše od svih bavili navijačima Zvezde koje nazivaju ''huliganima poznatim celom svetu''. Tako je ''24 Emilia'' vest o dolasku crveno-belih'' najavila fotografijom Ivana Bogdanova iz Đenove.

- Revanš na Marakani će biti paklen, a Sasuolo će se susresti sa noćnom morom zvanom navijači Zvezde - stoji u tekstu ovog lokalnog lista.

I za kraj, ugledna ''Gazeta delo Sport'' tvrdi da je ''Zvezda najbolji reprezent jugoslovenskog fudbala i da Sasulo nije imao sreće.''

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    5. avgust 2016 | 16:28

    Poodavno mi navijači nismo faktor.Dzaba ja izgubim glas i pocepam dlanove na severu,kad jedan polovni Brazilac predje 5 naših igrača u odbrani i da gol...Ne može se sa 6 stranaca u prvoj postavi napadati niko.Oni ne osećaju to,ne razumeju koliko je nama bitno,koliko smo željni Evrope.Zato moraju igrati Plavšić,Ristić,Poletanović...

  • Ognjen

    5. avgust 2016 | 16:39

    Ocekuje ih sjajna atmosfera Delija i nikakva ekipa

  • Darisha

    5. avgust 2016 | 16:54

    Delije jesu 12-ti igrac Zvezde,ali se zadnjih par godina pokazuje da mi ni sa igracem vise nismo neka sila tako da...Navijaci su tu samo da se ulepsa utakmica,da se posalje lepa slika u Evropu...Tek kada zaista ekipa bude bila egal na terenu,tek sada navijaci mogu da budu tas na vagi.U ovom slucaju,jako tesko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA