Maradona čestitao Del Potru i u isto vreme ishvalio Đokovića!

Slavni Argentinac u svom stilu komentarisao veliki uspeh svog zemljaka

  • 0
Foto: Tanjug/AP/Vadim Ghirda Foto: Tanjug/AP/Vadim Ghirda

Argentina slavi Huana Martina Del Potra, koji je priredio najveće iznenađenje na Olimpijskim igrama, eliminisavši Novaka Đokovića već u prvom kolu.

>>> Del Potro o razgovoru sa Novakom na mreži: Imao je sjajne reči za mene!

Teniser koji je mnogo kuburio sa povredom nailazi na simpatije celog sveta po poštenom ponašanju, a Đokovićevi navijači ga posebno cene jer je Novakov veliki prijatelj i o njemu samo najbolje priča.

Postoji još jedan Argentinac koji voli našeg igrača - slavni Dijego Maradona je vrlo često koristio prilike da proćaska sa Đokovićem, na primer u Abu Dabiju, i u Londonu na Završnom Mastersu.

Maradona je ipak znao kako da proslavi pobedu svog zemljaka nad Đokovićem, a da u isto vreme iskaže dominaciju Đokovića.

- Tražio sam Delpov broj u Brazilu, da mu se javim, da mu kažem da ću da ga izgrlim u ime svih Argentinaca, i da mu čestitam što je imao m**a da pobedi Đokovića, kog niko ne može da pobedi - rekao je Maradona u audio izjavi.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA