Kazins: Srbija je neverovatna! Zbog nje smo se uozbiljili

Centar Amerikanaca nahvalio srpski košarkaški tim

  • 5

Američki košarkaš Demarkus Kazins rekao je danas da je je reprezentacija Srbije sjajnim otprom u grupnoj fazi turnira naterala njegovu ekipu da zaigra na još višem nivou na putu ka 15. zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama.

- Srbija ima neverovatan tim. Mislim da je to bila najbolja stvar koja je mogla da nam se desi jer smo shvatili da moramo da se izdignemo na viši nivo. Stavili su nam do znanja da Olimpijske igre nece biti šetnja kroz park - rekao je Kazins.

>>> Demarkus Kazins je fotkom i porukom objasnio Bogdanoviću da nema razloga da bude tužan! (FOTO)

Kazins je bio jedan od najboljih pojedinaca finala, uz Kevina Durenta, pošto je zabeležio "dabl-dabl" sa 13 poena i 15 skokva.

- Nije se radilo o meni, već o ovoj zlatnoj medalji koja visi oko mog vrata. Imali smo padove, prevazišli ih i vredelo je kroz sve to proći. Ljudi misle da ćemo sve pobediti čim izađemo na terenu, ali ova košarka nije koju mi igramo. Privikavali smo se - poručio je centar Sakramento Kingsa.

Selekcija SAD je u finalu Igara u Riju savladala Srbiju 96:66.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA