Srpski Olimpijci spontano zapevali Bože pravde čekajući predsednika Nikolića (VIDEO)

Srpski košarkaši, vaterpolisti, odbojkašice i košarkašice spontano zapevali u zgradi predsedništva

  • 2

Olimpijski tim Srbije, osvajači medalja na Igrama u Riju bili su na prijemu kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

DOČEK ŠAMPIONA NA AERODROMU: Šta su naciji po izlasku iz aviona poručili Deki, Sale, Teo, Sonja, Maja... (VIDEO)

Međutim, prijem je malo kasnio jer je predsednik bio na večeri sa predsednikom Kazahstana koji je doputovao u Beograd.

U jednom momentu je neko saopštio da predsendik dolazi, pa su sportisti, ne svi, ali jedan deo zapevali himnu "Bože pravde"

Evo kako je to zvučalo:

Inače, ako ste propustili kako je bilo na aerodromu pogledajte video ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Mićić

    24. avgust 2016 | 12:57

    Poštovani. Lepo je to što Srpski sportisti postižu velike uspehe na sportskim borilištima širom sveta, i što nacija slavi ove uspehe, ali da li ste se ikada zapitali "zašto je to tako, i zašto ovu malu naciju godinama unazad prati sreća u postizanju ovih uspeha u sportu" Činjenica je da se ova nacija nalazi na razmeđi istoka i zapada, i da su se na ovim prostorima odigrali neki ključni događaji, kako u istoriji - tako i danas, koji su određivali politička i bilo koja druga kretanja i prilike na globalnom nivou. Može se reći da je ovo područje centar svetskih zbivanja, i borbe kako velikih svetskih - tako i duhovnih sila. Uopšteno rečeno, ovo područje će biti ključno za poslednja dešavanja svetske istorije koju će okončati Hristov drugi dolazak u slavi. Sa ovog područja treba da se pojavi obećani Ilija koji će najaviti ovo vreme kraja, i Hristovog drugog dolaska, i iz tog razloga, ovo područje je pod stalnim naletom velikih sila koje stoje nasuprot Bogu, i u težnji da stvore novi svetski poredak, pod upravom Antihrista. Iz tog razloga i Srpski sportisti doživljavaju uspehe na svim poljima, ali ne samo oni, već i drugi koji se takmiče u naučnim i društvenim delatnostima, iz razloga - kako bi se za ovo područje čulo u svim krajevima planete zemlje, i svet se okrenuo ka jednoj maloj naciji, iz koje će se čuti poslednji poziv čovečanstvu za globalnu pripremu za kraj istorije sveta, i Hristovog drugog dolaska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA