Katai predstavlja Superligu u reprezentaciji: Plasman u Rusiju je lek za sve

Igrač Crvene zvezde uveren da nacionalni tim ima kvalitet da se nosi sa svim rivalima u kvalifikacionoj grupi za Mundijal 2018

  • 11

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai, jedini igrač iz domaće Superlige koji se našao na spisku selektora Slavoljuba Muslina za meč sa Irskom, izjavio je da bi plasman na Mundijal u Rusiju bio najbolji lek za sve neuspehe i vratio veru u srpski fudbal.

 

- Bio sam pozivan i pred meč sa Albanijom, odnosno Portugalijom, ali sam prvi nastup ostvario protiv Češke. I ne znam koliko je dobro da sada iznosim neke prognoze, jer sam po stažu najmlađi. Rekao bih, ipak, da je u prošlosti bilo stvari koje želimo svi da zaboravimo ili arhiviramo, a sada je važno da ostanemo pozitivni i gledamo u budućnost. Svi želimo isto, očekujemo isto, a to je povratak na veliku scenu i odlazak Srbije u Rusiju - rekao je Katai za sajt FS S.

 

Prema njegovim rečima, kvalitet srpskog tima nije sporan i može da se "nosi" sa svim rivalima u grupi.

 

- Pred nama je novi početak, uveren sam da imamo kvalitet, a odlazak u Rusiju vratio bi veru u fudbal i imao pozitivnog uticaja na mnoge stvari. Nema izrazitog favorita. Austriju, Vels i Republiku Irsku gledali smo i na minulom EP u Francuskoj, dovoljno da se uverimo da nikome neće biti lako. Sa svima možemo da igramo i sami smo gospodari svoje sudbine - poručio je Katai.

 

Srbija prvi meč u kvalifikacijama igra protiv Irske u Beogradu 5. septembra od 20.45 sati.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dino

    24. avgust 2016 | 21:22

    Sansa za srbiju je samo ako bude domaćin Europskog prvenstva tada će sigurno ucestvovvati a kvalifikovati se nikada neće osim ako Putin ne pošalje poziv haha

  • Darko

    24. avgust 2016 | 20:17

    Dobro je ofigra 3 utakmice za reprezentaciju i može da se proda u englesku

  • Stefan Alavanja

    24. avgust 2016 | 20:10

    ljajic je bolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA