Vojvodina se neporažena vraća iz Holandije: Greške iz Novog Sada su je koštale Evrope (VIDEO)

Lale odigrale 0:0 u Alkmaru

  • 0

Težak poraz od 3:0 na Karađorđu je bio nedostižan, ali se fudbaleri Vojvodine nisu obrukali u revanš meču plej-ofa Lige Evrope protiv AZ Alkmara.

Štaviše, bili su ravnopravan rival i ispadanje na poslednjem stepeniku pred grupnu fazu su platili upravo u tom prvom meču.

U revanšu, koji su igrali bez Trujića, Novosađani su odigrali junački. Domaćin je za nijansu imao više prilika, ali je mreža Kordića ostala netaknuta. Ako ništa, barem će se koeficjent popraviti.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Čestitam mojim igračima na igri koju su prikazali večeras, jer nije bilo lako odigrati ovaj meč nakon prethodnog poraza od 0:3. Kada sad saberem utiske, mislim da bismo imali mnogo veće šanse za prolaz da smo prvi meč igrali ovde. U našem Novom Sadu su nas koštali jeftino primljeni golovi, a ovde smo videli da, pogotovo uz disciplinovanu igru u defanzivi, možemo da igramo protiv njih - rekao je lalatović posle meča.

Za Vošu su od prvog minuta igrali: Kordić, Miletić, Planić, Puškarić, Antić, Mićić, Maksimović, Paločević, Meleg, Malbašić i Ašćerić, a u igru su još ušli Babić, Vukasović i Trifunović.

Žreb za grupnu fazu Lige Evropa održaće se u petak od 13.00 časova u Monaku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA