Dženkins traži pare od Zvezde!

Amerikanac traži novac od prethodnih dugovanja

  • 47

Crvena zvezda je u ponedeljak veče savladala Oldenburg rezultatom 80:71, a u timu nije bilo Čarlsa Dženkinsa ikao je potpisa dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Kako Večernje novosti javljaju, Dženkinsov dolazak koče dugovanja koja Zvezda prema njemu ima iz perioda kada je prvi put nosio dres srpskog šampiona.

>>> Zvezda startovala pobedom: Kuzmić i Dangubić srušili Nemce!

- Bez obzira na to što Amerikanac gaji posebnu vrstu emocije prema klubu sa Malog Kalemegdana, kao profesionalac traži da mu se isplati dug pre nego što ponovo obuče crveno-beli dres. U toku su razgovori o načinu na koji bi ta prepreka mogla da se ukloni, imajući u vidu da je Zvezda trenutno opterećena formiranjem tima za napornu sezonu, automatski i novcem koji mora da izdvoji za drastično poskupele igrače na košarkaškom tržištu - navode Novosti.

Podsetimo, ekipi Dejana radonjića bi tokom sledeće sedmice trebalo da se priključe Stefan Jović i Marko Simonović, dok će s njima u paketu verovatno i Amerikanac.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • =MAJKA.RUSIJA=

    29. avgust 2016 | 23:53

    Trazi od FMP-a.

  • grobar do koske

    30. avgust 2016 | 09:23

    .!. XXAAXXAA .!. Gotovo je, a nije cestito ni poceloooo PUCA crvena mutant bludnicaaa, ne pomaze ni rad bankomata, kriminalnom frankestajnu je dosao KRAJJJJ, ovoga puta KONACAN !!! SRECAN put u PAKAOOO .!. XXAAXXAA .!.

  • Nusknvp

    30. avgust 2016 | 00:32

    Na Kosova su pare za Đenku, sad ce pudlica da sredi dinamiku uplate...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA