ORLOVI: Posle vaterpolista, košarkaša i drugih sportista, red je da i mi fudbaleri obradujemo Srbiju!

Srpski fudbaleri spremni da obraduju naciju

  • 33

Ponedeljak se polako bliži, euforija raste iz sata u sat! Kako među narodom, tako i među reprezentativcima Srbije koji protiv Republike Irske jure prve bodove u kvalifikacijama za SP u Rusiji.

 

Nedugo posle subotnjeg treninga u Staroj Pazovi, medijima su se obratili Duško Tošić, Dušan Tadić i Marko Grujić.

 

- Nije nas dugo bilo na velikoj sceni i svi smo svesni uloga koji nose kvalifikacije za SP u Rusiji. Prvi meč je uvek veoma važan, jer u slučaju pobede dobili bi vetar u leđa. Krećemo praktično ispočetka, mnogo je novih stvari i skoro da nemamo prava na grešku.Mislim da smo spremni za ovu bitku i očekujem pobedu – rekao je Duško Tošić i dodao:

 

- Svaki dan smo radili na taktici i svaki igrač tačno zna šta treba da radi na terenu. Moramo, naravno, biti i fizički sto odsto spremni, jer imamo za protivnika selekciju koja se najviše oslanja na „fiziku“, veoma su borbeni, uporni. Uveren sam da je kvalitet na našoj strani a to moramo da pokažemo na terenu.

 

Podrška sa tribina može biti ključna u ovakvim utakmicama, igrači ne kriju da su zadovoljni atmosferom pred važan duel.

 

Foto: FSS

Foto: FSS

 

- Narod u Srbiji voli fudbal, a posle košarkaša, vaterpolista i drugih sportista, red je da ih i mi obradujemo. Pogotovo posle neuspeha naših klubova u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, sve oči su uprte u nas – rekao je Tošić.

 

Dušan Tadić dobro poznaje Irce, jer ih ima u svom klubu, Sautepmtonu, ali gleda ih i svakog vikenda u Premijer ligi.

 

- Dobro smo ih snimili, sve njihove vrline i mane. Najveća opasnost preti od mog saigrača iz Sautemptona Šejn Longa. Nezgodan je, nikad ne staje. Oni se oslanjaju na duge lopte, mogu biti veoma neugodni iz prekida, a znaju da naprave problem i ulazima iz drugog plana. Bitno je da uđemo dobro u kvalifikacije, ostvarimo pobedu. Nadam se i obećavam da će sve biti kako želimo mi i javnost - rekao je Tadić.

 

Ekipi se u ranim jutarnjim časovima priključio i Marko Grujić, koji je u petak popodne igrao za mladu selekciju u Italiji.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Ovaj ritam mi ne predstavlja problem. Možda sam malo izgubio na tom taktičkom planu, jer ovih nekoliko dana nisam bio sa A timom, ali bio sam na prethodnom okupljanju tako će sve biti kako treba, samo malo fizički da se oporavim – kaže Marko Grujić:

 

- Oni su tipična ostrvska ekipa. Nemam dilemu da smo kvalitetniji sastav, da imamo bolje pojedince, ali sve to moramo da pokažemo na terenu. Voleo bih da bude što više publike, da podrže reprezentaciju, a onda će nam i pobeda biti bliža.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bata

    3. septembar 2016 | 18:50

    ljudi nema nista prazne price kao i obicno videce se u ponedeljak koliko su sati

  • Zule

    3. septembar 2016 | 17:12

    A, cime bi ste nas to obradovali?! Kako vas nije stid pominjati kosarkase i vaterpoliste?! Kao pobjeda protiv Irske bi nas tako obradovala. Prvo treba da postujete navijace, a ne kao onaj neki dan izjavi cinicno," izginucemo za vasih 400 dinara", pa gdje to ima?! Vecini je puno i to sto je vama mizerno, stidite se. Zasluzite nacionalnu penziju, pa cemo vas onda postovati i nece nam biti zao izdvajati vam za penzije, ako vam i to nije mizerno. Nezahvalnici!

  • Даца

    3. septembar 2016 | 18:34

    Хахаха добар виц! :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA