Marjanović: Hteo sam iz kože da iskočim što nisam igrao za Srbiju

Mi kažemo: Biće prilike, Bobi

  • 97

Saga "Boban Marjanović i reprezentacija Srbija", koja je obeležila vreme pre početka Olimpijskih igara, srećom, nije narušila sjajan ambijent u taboru našeg tima i nije ga skrenula sa cilja do kog su naši košarkaši na kraju i došli u Riju.

>>> Saša Đorđević otvoreno o Marjanoviću, svom odlasku, medijskom cirkusu!

Sada je svima dobro poznata problematika "Marjanovićevog slučaja": Nije se na vreme odazvao selektoru Đorđeviću, jer negde baš u tom trenutku čekao je novi NB ugovor, koji je i dobio (Detroit), ali je bilo kasno za njega da dobije kartu za Rio.

Strasti su se smirile, glave ohladile, slede nova takmičenja, verujemo i sa Marjanovićem i Đorđevićem u timu.

- U pitanju je bio nesporazum. Ko radi, taj i greši. Za mene je velika čast da igram za Srbiju i nadam se da će selektor Đorđević da me pozove da nastupam za reprezentaciju - poručio je Bobi u razgovoru za Novosti.

Marjanović je priznao da mu je bilo teško da gleda naš tim u Riju, jer nije mogao da mu pomogne.

- Bilo je trenutaka kada sam hteo da iskočim iz kože. Gledao sam svaku utakmicu mojih drugara i, iskreno, bilo mi je jako teško što nisam sa njima. Ipak, bogu hvala, odigrali smo najbolje kada je bilo najpotrebnije, a meni ostaje žal što nisam učestvovao na igrama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djoz

    4. septembar 2016 | 00:44

    Izdao si nas Bobane. Najviše boli što se ni jednom nisi oglasio da čestitaš tim "drugarima" iz reprezentacije a kamoli da se kao Bjelica raduješ i pokažeš da ti je stalo. Bilo kako bilo očekujem te na spisku za Evropsko isključivo zbog igračkih kvaliteta, imaćeš priliku da ispraviš SVE.

  • Žex

    4. septembar 2016 | 00:38

    Ne sekiraj se,bitno je da si ti overio ugovor.

  • Nusknvp

    4. septembar 2016 | 00:47

    Iskoci kod Cokija, na Srbiju zaboravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA