≫ 

Statistika "Večitih derbija" koju ne vole navijači Zvezde i Partizana

Ko je postigao više golova? Ko je više puta pobedio? Ko ima najduži niz?

  • 19

Prvi derbi u tekućoj sezoni, 152. po redu, biće odigran na stadionu Partizana (subota, 18), koji se pokazao kao teško osvojiva tvrđava za komšije prethodnih godina. 

U poslednjih deset utakmica u Humskoj, koje smo uzeli u razmatranje za ovaj put, statistika je neumoljiva prema crveno-belima: tek dve pobede i čak šest poraza na svom kontu imaju igrači Zvezde, uz dva remija sa "večitim rivalom".

>>> Pitali su Nikolića o derbiju, a on se okrenuo ka Grobarima: Očekujem da bude ovo što skandiraju (VIDEO)

Ono što takođe može da zabrine aktuelni sastav šampiona Srbije i njegove navijače pred novi pohod u Humsku je sledeći podatak: na pet utakmica, od prethodnih deset na stadionu najvećeg rivala, Zvezda nije postigla gol, jer je u tom intervalu od ukupno šest poraza, pet gubila sa nulom: 2:0, 1:0, 1:0, 1:0, 1:0.

Ukupno gledano, crveno-beli su, opet uzimamo u obzir prethodnih deset duela u Humskoj, postigli tek šest golova, a samo jednom im je uspelo da postignu dva na jednom meču.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    12. septembar 2016 | 14:10

    Napisali ste stadion partizana Pa me molim vas podsetite gde se on nalazi Posto je stadion koji koriste otet od Vojske Oni ni stadion nemajuuuuuu

  • Звезда

    12. septembar 2016 | 13:04

    Само последњи на лавору поштен. Сви остали у периоду и под старатељством толетовог мезимчета.

  • ZVEZDIN SIN

    12. septembar 2016 | 13:01

    Ovde se gleda prethodnih 10 derbija koji su igrani davno. Ovde se ne sagledava ko je trenutno bolji i kakvo je stanje trenutno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA