Legenda Arsenala je toliko nahvalila Kolarova, da je verovatno i srpskom reprezentativcu neprijatno

Martin Kion je uporedio srpskog beka sa legendarnim Bobijem Murom

  • 5

Nekadašnji defanzivac Arsenala i engleski reprezentativac Martin Kion uporedio je danas srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova sa legendarnim Bobijem Murom.

- Lakoća sa kojom Kolarov igra na poziciji štopera i nacin kako iznosi loptu podseća na Mura - izjavio je Kion posle još jedne odlične parije Kolarova.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

On je ove sezone više igrao na mestu centralnog defanzivca nego na svojoj "prirodnoj poziciji" levog beka i oduševio sve, a najviše menadžera Pepa Gvardiolu, koji ne krije da je prezadovoljan.

Ipak, komentar koji je dobio od još jedne legende fudbala i poređenje sa legendarnim štoperom Engleske, koja je 1966. godine osvojila Svetsko prvenstvo.

Mur je dugo bio rekorder po broju nastupa za Gordi Albion sa 108 odigranih utakmica i važi i dan danas za jednog od najboljih defanzivaca svih vremena i nekog ko je najbolje čitao igru.

Foto: Tanjug/AP Bobi Mur prima trofej Svetskog prvenstva od kraljice Elizabete Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    19. septembar 2016 | 18:27

    Pa to je srbin pa da jos tako igra za reprezentaciju.

  • Niđe veze

    19. septembar 2016 | 20:46

    Taman to nam i treba! Pouzdan štoper. Kada igra lijevog beka, krene ga, nekada ne... Ovako će da nam daje čvrstinu ispred Rajka, konačno! Ako Bog da...

  • Wizzard

    19. septembar 2016 | 20:13

    Molim Vas da ne pricate nista lose o momku koji je kao levi bek nas najkorisniji igrac UBEDLJIVO u zadnjih par godina sa njim u timu i ovi momci bice lepa reprezentacija zapamtite da nismo velesila u fudbalu nikada nismo ni bili tako da sto se tice momka svaka cast p.s. navija za zvedzu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA