≫ 

Partizanov biser pecnuo Zvezdu zbog igre u derbiju: Očekivao sam više od njih

Nikola Milenković je kao debitant u derbiju izašao kao pobednik, ali na tome može da zahvali i slaboj igri večitih rivala, koji mu pošteno nisu ni zapretili pred golom

  • 12

Mladi štoper Partizana Nikola Milenković bio je uz Leonarda junak crno-belih na 152. večitom derbiju, pošto je odmah posle gola Brazilca sprečio izjednačenje, kada je izblokirao šut Džona Ruiza u 92. minutu.

 

I on sam je istakao da je očekivao opasniju Crvenu zvezdu, koja nije stvorila šansu izuzev te prilike Kostarikanca neposredno posle vođstva Partizana.

 

>>> Raosavljević odgovorio Ilievu zbog izjave ''Zamoliću Evertona da pusti Kangu iz svog džepa''

 

- Očekivao sam da budu konkretniji. Imali su veći posed lopte u prvom poluvremenu, ali izuzev šanse u 92. minutu samo neprecizne sa distance. Očekivao sam veća iskušenja - pecnuo je malo večitog rivala Milenković u izjavi za Žurnal.

 

- Trenutak nepažnje cele ekipe i kako to obično biva, umalo osveta. Dao sam sve od sebe da uklizam, mislio sam da će da zalomi. Ali... Sve je ispalo dobro po Partizan - rekao je Milenković i dodao da mu se golman Kljajić još uvek nije zahvalio za to što ga je spasio.

 

- Nije još, možda će sada na treningu - dodao je biser crno-belih.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • enes np

    20. septembar 2016 | 09:53

    Pa sta ih je pecnuo? Očekivalo se više i od jednih i od drugih, ali posebno od Zvezde koja je bila u seriji. Ovako slabiji derbi nisam gledao.

  • Ispeci pa reci

    20. septembar 2016 | 10:03

    Sramota od prikazanog fudbala svi u drugu ligu

  • gregor

    20. septembar 2016 | 09:34

    Lopta je okrugla mladiću!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA