Grof Božović otkrio ko je povređen igrao derbi i šta će biti sa Mučeom i Fibelom!

Fibel, Muče, Ruiz i Kanga na skeneru Zvezdinog trenera

  • 3

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović analizirao je učinak stranaca na Marakani i otkrio koji fudbaleri su povređeni igrali večiti derbi.

- Hugo se na poslednjoj utakmici nije kretao dobro kao što on to zna i može da radi. Dugo je bio povređen, vuče taj problem sa člankom i nije trenirao kako treba. I Kanga je primio injekciju u članak pred početak večitog derbija. Obojica su relativno roviti, ali to nije opravdanje za njihovu igru. Kada izađeš na teren nikog ne zanima da li si zdrav i kako se osećaš - rekao je Božović, a potom se osvrnuo na strance:

>>> Fudbaleri Zvezde igrali tenis na treningu (VIDEO)

>>> Božović: Nemojte da od Vojvodine pravimo Mančester junajted

- Ruiz mi deluje brže i svežije od Moučea, ne znam da li je problem u tome što nisu trenirali već samo igrali utakmice pa im je bilo potrebno mnogo više vremena da se spreme s obzirom da to da nisu prošli trenažni proces. Do prošle nedelje smo utakmice igrali skoro svakog trećeg dana i nije bilo mnogo vremena za pripremu. Mouče je vrlo aktivan na treningu, ali ako upoređujemo njegove igre u Argentini i ovde razlika je ogromna. Možda je u nekoj krizi, treba sačekati, rano ga je otpisivati.

- Od Fibela očekujem da pruži više, njegove igre ovde i u Rusiji se mnogo razlikuju, sigurno ni njega nećemo otpisati prerano. Možda su u krizi, treba im dati vremena, ali normalno je da nećemo čekati čitavu večnost. Doći će momenat kada ćemo morati da odlučimo šta ćemo dalje - poručio je Božović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CAKI CALE 57

    23. septembar 2016 | 19:34

    MENE INTERESUJE ZAŠTO SU FUDBALERI ZVEZDE U TAKO LOŠOJ KONDICIJI. NEMAJU SVEŽINE ,POJEDINCI NEMAJU LUCIDNOSTI U KREIRANJU AKCIJE SVE SE NEŠTO VRTU ŠABLONSKU. JA KOD NJIH U DERBIJU NISAM PRIMJETIO NEKU ŽELJU ZA POBEDOM VEĆ SAMO NEKAKVO OTALJVANJE POSLA I ŽELJA DA SE NE IZGUBI ŠTO SE IPAK NA KRAJU DESILO. ALI AKO NEMAŠ ŽELJU DA SVAKOG POBEDIŠ SKIM IGRAŠ NEMOJ NI IGRATI FUDBA.

  • Sasa

    23. septembar 2016 | 19:15

    Kakve su to sad price posle onakve igre...? Pa zasto su igrali povredjeni? Mogli su da igraju oni sa klupe koji su zeljni dokazivanja... KAKVE SU TO PRICE!?

  • vulkan

    23. septembar 2016 | 20:26

    Pa valjda su prošli pripreme tamo, odakle su došli.?Mi u Srbiji obavezno dovodimo rovite, povređene, igraće koji nisu igrali, makar zadnjih šest meseci,sa kojima dotični klubovi neće više da obnove ugovore. .....I onda nema "kukanja"i opravdanja.Pa zašto lažni grofe, onda imaš 25 igrača ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA