≫ 

Hrvat promašio penal za pobedu protiv Milana, Inter kiksnuo protiv Bolonje (VIDEO)

Inter je kiksnuo na svom terenu, a u završnici meča je štoper Neroazura promašio neverovatnu šansu, Fiorentina i Milan odigrali bez golova

  • 1
Foto: Guliver/Maurizio Lagana/Getty Images Foto: Guliver/Maurizio Lagana/Getty Images

Inter nikako da poveže nekoliko dobrih utakmica. Nakon što su srušili Juventus u prošlom kolu, sada su razočarali svoje navijače na Meaci remijem sa Bolonjom 1:1.

Poveli su gosti u 14. minutu preko Destra, da bi u 37. minutu Ivan Perišić izjednačio. Inter je napadao i pokušavao svim silama da potpuno preokrene, ali nije uspeo.

Najbliži tome bili su bukvalno u poslednjim trenucima meča kada je Ranokija imao neverovatnu priliku, ali je glavom šutirao pored stative, iako je mogao da bira gde će da pošalje loptu.

Pogledajte snimak najzanimljivijih detalja, kao i promašaj Ranokije na 10.30.

Đenova je remizirala sa Peskarom, uz gol Đovanija Simeonea, sina Dijega Simeonea. ''Čolito'' je doneo prednost Grifonima u 47. minutu, a gosti su do kraja uspeli da izjednače, a u tome im je pomoglo i to što su dva igrača Đenove isključena do kraja meča, Edenilson i Pandev.

Minaj je to iskoristio u 86. minutu za gol.

Lacio je bio siguran na Olimpiku protiv Empolija sa 2:0, golovima Keite i Lulića, dok je Sasuolo slavio na svom terenu protiv Udinezea sa 1:0  golom Defrela u 34. minutu.

U poslednjoj utakmici nedeljnog programa u derbiju između Fiorentine i Milana nije bilo golova. Iličić je promašio penal u 23. minutu i tako onemogućio svoj tim da dođe do tri boda.

Serija A, 6. kolo

Palermo – Juventus 0:1

(Goldaniga 49ag)

Napoli – Kjevo 2:0

(Gabijadini 23, Hamšik 39)

Nedelja

Torino – Roma 3:1

(Beloti 8, Falke 52pen, 65 – Toti 55pen)

Đenova – Peskara 1:1

Inter – Bolonja 1:1

Lacio – Empoli 2:0

Sasuolo – Udineze 1:0

Fjorentina – Milan 0:0

Ponedeljak:

Krotone – Atalanta 19.00

Kaljari – Sampdorija 21.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA