Čukarički napada Ligu šampiona (FOTO)

Omladinci Čuke spremni za evropske izazove

  • 1

Prvi tim Čukaričkog možda ima velikih problema ove sezone u šampionatu, ali su im omladinci u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

U sredu 28. septembra Brđani će odigrati prvi meč 1. kola protiv Domžala u Sloveniji.

- Ako budemo odigrali na našem nivou mislim da će ovaj dvomeč isključivo zavisiti od nas. Ekipa Domžala igra jako čvrsto i organizovano, ali ima svoje slabe tačke. Mi to moramo da iskoristimo kako bismo ostvarili dobar rezultat. Prvi put igramo u kvalifikacijama za Ligu šampiona i mislim da je to lepo iskustvo za klub i za igrače. Verujem da će im ovo doneti mnogo iskustva i nadam se da će posle ovoga doći još bolji dani za klub - rekao je trener Jurasović na konferenciji za novinare u klubu.

Ove sezone utakmice u kvalifikacijama omladinaca igraju fudbaleri 1998. godiše i mladji, a prema pravilima UEFA ekipe mogu da registruju trojicu igrača godišta 1997.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

- Imamo trojicu igrača 1997. godište, da je došlo do povreda bili bismo u problemu i ne bismo mogli da registrujemo nove. Prethodnog vikenda smo odložili utakmicu protiv Brodarca da ne bi došlo do povreda igrača, iako nismo imali praksu da otkazujemo utakmice ni kad je bio gušći raspored - naveo je Jurasović.

Kapiten omladinaca Čukaričkog Stefan Šapić rekao je da ekipa motivisano ulazi u duel.

- Utakmica neće biti nimalo laka. Nismo toliko upoznati sa igrom Domžala, ali uveren sam da neće biti problema ako budemo pokazali sve što znamo. Motivisani smo, daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat - rekao je Šapić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA