Radonjić: Na Kritu sam video šta je dobro, a šta loše u timu!

Trener Crvene zvezde istakao da je tim spreman za prvi meč sezone protiv MZT-a iz Skoplja

  • 11

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je turnir na Kritu dosta poslužio ekipi da se spremi za novu sezonu i dodao da neće biti lako na premijeri protiv MZT-a iz Skoplja.

>>> Zvezda smanjila cene karata za ABA ligu, i spremila iznenađenje za prva dva meča

Aktuelni regionalni i srpski šampion danas je došao iz Grčke, gde je zauzeo treće mesto na turniru, porazom od Olimpijakosa i trijumfom nad Hapoelom iz Jerusalima u generalnom probi pred početak ABA lige.

- Turnir na Kritu bio je izuzetno značajan za nas, imali sme dve jake utakmice i provere protiv vrlo kvalitetnih timova. Utakmice su mi dale uvid u dobre i loše stvari. Najvažnije je da smo iskoristili turnir na najbolji mogući način u sklopu priprema i da nakon tih utakmica spremniji dočekujemo početak sezone i utakmicu sa MZT-om -rekao je Radonjić za zvaničan sajt crveno-belih.

Pred Zvezdom je naporan ritam već od starta takmičenja jer će u samo devet dana odigrati četiri utakmice, prvu već u petak kada dočekuje makedonski u prvom kolu ABA lige.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- MZT je klub koji se ponašao dosta ambiciozno u prelaznom roku i napravio vrlo kvalitetan sastav koji će i u Evrokupu, a posebno ABA ligi igrati značajnu ulogu i boriti se za vrh tabele. Očekuje nas dobar, iskusan takmičarski tim i to odmah na startu ABA lige - kazao je crnogorski trener.

Utakmica između Crvene zvezde i MZT-a igra se u petak od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BakiCZ

    26. septembar 2016 | 18:34

    Zvezda nam je slabija nego prošle, a kamoli pretprošle godine. To je realno. Neko je zakazao u dovodjenju igrača. Izgleda da nam država zatvara slavinu.

  • Laf

    26. septembar 2016 | 20:22

    Problem je veliki ako pojacanja ne stignu do meca sa Darusafakom...Drugi mec ABA lige takodje moze doneti problem protiv Cedeviite. Sad je pitanje sta ciniti strpiti se zbog kvalitetnijeg dolaska nekog od pojacanja ili sutra dovesti ono sto smo imali na pocetku prosle sezone.Postojeci tim u uvodnim utakmicama mora pruziti 100% svojih mogucnosti i zapoceti sezonu sa pobedama,kvaliteta ima za start ali na duze staze nema tu materijala dovoljnog za utakmice koje slede.Treba sacekati i videti sta ce dani doneti...ne verujem da se sedi skrstenih ruku.

  • Vronski

    27. septembar 2016 | 09:29

    Ti si los! Ove godine sem Gudure nikog nemamo.I ta pojacanja " kad dodju i ako dodju" bi'ce svakako tebi izgovor " da se uigraju".Jasno je svima da smo prevareni.Covic se setio da kupi navijace oricom koja mu kasni bar deset godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA