≫ 

Rudi Fernandez o Delijama: Čoveče, ono u Beogradu je bilo brutalno!

Bek ''Kraljevskog kluba'' u hvalospevima pričao o atmosferi koju prave navijači Crvene zvezde

  • 8

Jedan od najboljih košarkaša Evrope Rudi Fernandez, u razgovoru za magazin GQ, pričao je o tome u kojoj hali mu je bilo najbolje da igra, a on je bez ikakvog razmišljanja istakao Crvenu zvezdu i Delije, koji su posebno impresionirali reprezentativca Španije.

U razgovoru za špansko izdanje GQ magazina jedan od najboljih igrača Reala govorio je o tome u kojoj dvorani je najviše uživao da igra i koje iskustvo najviše pamti.

- Obožavam da igram na parketima gde osećaš pritisak tokom igre. U suprotnom, morao bih da menjam profesiju. Protiv Crvene zvezde u Beogradu bilo je brutalno! Bio sam zaista impresionira. Čoveče, tamo su ljudi svih 40 minuta stajali, skakali i navijali, bez prestanka - rekao je Rudi Fernandez.

Takođe je pohvalio i svoje navijače i posebno apostrofirao meč protiv Fenerbahčea.

- Nezaboravno je bilo u Madridu, u trećoj utakmici protiv Fenerbahčea. Izgubili smo utakmicu kod kuće i oprostili se od mogućnosti da zaigramo u četvrtom uzastopnom završnom turniru Evrolige.

- Imali smo tešku godinu, s brojnim povredama i bili smo jako umorni. Iako nas je Fener dobio, mi smo imali 14.000 navijača koji su ostali posle utakmice i aplaudirali nam dugo i tako potvrdili da su prepoznali sav trud koji smo uložili tokom godina. Znali su da smo uradili sve kako bismo postigli uspeh. Sa njima imamo posebnu konekciju. Uvek se pamte samo pobede, ali ovo je bio poseban trenutak - završio je Fernandez.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ***Жика Живац***

    27. septembar 2016 | 16:55

    Pa razume se,najbolji navijači na svetu!

  • miki rubiroza

    28. septembar 2016 | 11:57

    Ajmo grobarcici,istresite komplekse i navalite na komentare...

  • Tiha jeza

    28. septembar 2016 | 10:35

    Elitni turski odred, sto je za dukat i majku anulirao.Zahvaljujuci ,,tati'' Penezicu, kumasinu udbaske sportske tvorevine, turski vazali se i dan danas velicaju na stadionu Jugoslavije. Ako je Zvezda, neka bude CRVENA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA