≫ 

Hitna reakcija iz Zvezde na optužbe i tvitove Kvinsija Milera!

Direktor Zvezde Davor Ristović istakao je da su postojale obaveze prema Mileru, ali navodi i da su postojale sankcije i kazne zbog kršenja klupskog pravilnika

  • 20

Crvena zvezda je brzo reagovala na tvitove Kvinsija Milera, koji je istakao da mu Zvezda duguje novac i da nema poštovanja za klub, ali i za Čarlsa Dženkinsa, koji se vratio na Mali Kalemegdan, iako mu klub duguje novac.

 

>>> Kvinsi Miler ispljuvao Zvezdu i Dženkinsa: Duguju mi pare, nema poštovanja za njih! (TVITOVI)

 

Na zvaničnom saopštenju crveno-belih oglasio se Davor Ristović, direktor kluba, koji je istakao da su postojale obaveze rema Mileru, ali i da je kršio klupski pravilnik, zbog koga je dobijao određene kazne.

 

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su prema bivšem igraču našeg kluba Kvinsiju Mileru, postojale određene obaveze, i po tom pitanju, klub je bio u stalnom kontaktu sa njegovim agentom. Shodno pravilniku KK Crvena zvezda mts, sa kojim su upoznati svi igrači pre potpisivanja ugovora, postoji bonusi za ostvarene uspehe, ali i sankcije i kazne, za nepridržavanje odredaba istog pravilnika.

 

Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Foto: Kkcrvenazvezda.rs

 

- KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub da bi putem medija na bilo koji način komunicirao sa svojim bivšim igračem, koji je po više stavki disciplinskog pravilnika kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora, o čemu je takođe uredno obavešten njegov menadžer, i o čemu klub poseduje vrlo obimnu dokumentaciju - rekao je Ristović i dodao da se klub ovim povodom više neće oglašavati.

 

Zvezda je Mileru poželela uspešan oporavak, a takođe je i provukla da je ugovor s Makabijem potpisao još 13. marta 2016. godine u Beogradu posle Zvezdine utakmice sa Panatinaikosom.

 

- Sadašnjem igraču Makabija iz Tel Aviva, sa kojim je važeći višegodišnji ugovor potpisao 13. marta 2016.godine u Beogradu nakon utakmice sa Panatinaikosom, želimo brz oporavak i uspešan povratak na teren - zaključuje se na sajtu Zvezde.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EUFORIJA

    27. septembar 2016 | 17:58

    Nas amerikanac tuzi za pare,grobare debeli za ljubav!

  • GP

    27. septembar 2016 | 19:08

    "KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub..." E ovo je vic decenije! Kakav ste vi veliki klub u kosarci, bre? Imate 2 namestene titule, ne znate ni kako se zovete itd, itd.

  • Orlando

    27. septembar 2016 | 18:06

    Duguju mu 65.000 $ , isto toliko su i kazne.Ha,ha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA