≫ 

Tajger Vuds prop'o! Izbacili ga sa fotke! Dvaput! (VIDEO)

Legendarni golfer u bizarnoj situaciji

  • 0

Najpoznatiji golfer svih vremena Tajger Vuds nalazi se na zalasku karijere, ali sudeći po bizarnoj situaciji na Rajder kupu, izgleda da toga još nije u potpunosti svestan.

 

>>> Nedostaju joj njegove loptice: Najveći švaler među sportistima ponovo na meti bivše ljubavnice (FOTO)

 

Vuds je pozvan u reprezentaciju Amerike za učešće na Rajder kupu, ali za razliku od prošlih godina kada je bio glavna uzdanica svoje zemlje, legendarni golfer ovoga puta neće uzeti palicu u ruke, već će u  statusu zamenika kapitena praktično biti deo stručnog štaba.

 

Izgleda da se Vuds nije navikao na novu ulogu, pa je pokušao da bude na grupnoj fotografiji sa igračima. Međutim, dogodila se pomalo neprijatna situacija, Vudsu je prvo sugerisano da se premesti na drugi kraj reda, a onda je mu je rečeno da uopšte ne može da se slika sa reprezentativcima!

 

Vuds je odluku prihvatio sa smeškom, ali sigurno je da 40-godišnjoj legendi nije baš bilo prijatno posle situacije koja je do pre samo nekoliko godina bila nezamisliva.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA