Saša Ilić bi polovinom oktobra definitivno mogao da promeni istoriju Partizana!

Ilića od prestizanja Moce Vukotića po broju odigranih mečeva za crno-bele dele još samo tri nastupa

  • 17

Kapiten Partizana Saša Ilić mogao bi polovinom oktobra i definitivno da promeni istoriju kluba tako što bi po broju utakmica pretekao legendarnog Momčila Vukotića.

A za to su mu potrebna tri meča, s obzirom na to da Ilić ima 789 u svojim nogama, a popularni Moca 791 utakmicu.

Ukratko - potrebno je da Partizanom kapiten upiše minute protiv Lučana u sledećem kolu, protiv PAOK-a u prijateljskoj i na gostovanju Voždovcu 15. oktobra.

- Svi znamo ko je Moca. Jedan jedini - rekao je Ilić za Žurnal.

Isti list navodi da je nedavno odigrana utakmica protiv Zete bila sporna u konačnom zbiru mečeva Saše Ilića, ali je dilema otklonjena pošto je bila prijavljena FSS.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    30. septembar 2016 | 12:19

    E moja Srbijo,zasto nasim ljudima uvek nesto smeta?Čovek odigrao skoro 800 utakmica za svoj klub kakav god da je. I uvek se nadje neko pametan da ima nesto protiv. Svaka ti cast majstore! ILIĆ KAPITEN JEDAN JE ILIĆ KAPITEN...

  • nikola

    30. septembar 2016 | 13:37

    Covek koji nije imao srece u karijeri inace bi imao mnogo vecu.Dokror fudbala.U 40 godina je najbolji igrac lige,kad igra ne mogu loptu da mu uzmu,a ima 40 godina.Covek kog i pravi cigani postuju i cene,nijednu mrlju u karijeri nema,nikakav skandal,nista...jedan jedini,neponovljivi Sale kapiten!

  • Čarls Bronson

    1. oktobar 2016 | 07:25

    Saša je dobar momak ,ali ne ide da ga poredite sa Momčilom Vukotićem i kako će ga prestići za tri utakmice . Recimo Ilić već par godina igra po 25-30 minuta ,a Moca je i na kraju karijere bio starter ,a i lige u kojima su igrali imaju različite vrednosti . U Mocino vreme bila je liga statusa ,današnjih , "liga 5" ,a Saletova status lige "krug dvojke".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA