Gol petom kroz noge golmanu, a i lepšu asistenciju dugo nismo videli: Katai nije pomogao Alavesu u Sevilji (VIDEO)

Fenomenalni potezi obeležili meč na Sančez Pishuanu

  • 0

Fudbaleri Sevilje savladali su Alaves na svom terenu sa 2:1 u 7. kolu Primere, a na meču smo mogli da vidimo dva fenomelana gola domaće ekipe.

Prvi je ulepšala neverovatna asistencija petom, dok je drugi postignut upravo na taj način i to u sudijskoj nadoknadi, za pobedu i to kroz noge golmanu.

Bolje ne možete ni da zamislite verovatno.

Delovalo je da će Alaves uspeti da iščupa bod na Sančez Pishuanu, ali je Ben Jeder nakon centaršuta Vitola reagovao u stilu pravih majstora i petom proturio loptu kroz noge golmanu Alavesa.

Aleksandar Katai i Aleksandar Pantić su ušli sa klupe za Alaves, i Pantić je čak i učestvovao kod gola, kada je posle kornera skrenuo loptu glavom ka strelcu Laguardiji u 84. minutu.

Prethodno je Ben Jeder takođe postigao gol za Sevilju, ali je tu situaciju obeležila sjajna asistencija Gansa petom. Delovalo je da je u bezizlaznoj situaciji, a onda je ležerno bez gledanja odigrao petom i spojio Ben Jedera sa golom, kome nije bilo teško da postigne gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA