≫ 

Džikić o sjajnom gestu Mornara: Gospodski je što su pustili Partizanovu himnu!

Trener crno-belih pun utisaka posle gostovanja u Baru

  • 7

Košarkaši Partizana pobedili su Mornar u vrlo izjednačenoj utakmici u kojoj se pobednik nije znao do poslednje sekunde.

>>> Ko je ovde domaćin? U Baru sa zvaničnog razglasa zagrmela Partizanova pesma (VIDEO)

Utakmicu je, pored velike neizvesnosti na terenu, obeležio i sjajan ambijent u hali "Topolica" koja je bila dupke puna i bilo je pravo uživanje biti deo takvog spektakla.

Trener crno-belih Aleksandar Džikić posle meča je bio pun utisaka o atmosferi i nije propustio priliku da izrazi zahvalnost domaćinu zbog nesvakidašnjeg gesta: puštanja himne Partizana pre početk utakmice!

- Dobili jesmo utakmicu rezultatski, ali realno Mornar je pobedio: zato što se plasirao u FIBA Ligu šampiona, zato što je napunio dvoranu i zato što je pustio našu himnu pred utakmicu. Što se mene tiče, to je gospodski potez - pohvalio je trener Partizana zaista nesvakidašnji gest kluba iz Bara.

Potom se Džikić osvrnuo na sam tok utakmice.

- Mornarov spoljni napad je, u ovom momentu, najbolje koncipirani u ABA ligi, a gledao sam sve ekipe. Nemam bilo kakvog razloga da podilazim braći Pavićević i zato je naša pobeda mnogo velika. Protiv Mornara ne možete da se opustite ni sekund. Srećom, poznajem trenera Mornara i uspeo sam koliko-toliko da spremim ekipu  na promenu odbrana, na tu specifičnu pozicionu odbranu i na napad o kome sam govorio. Osim toga, uhvatili smo ih na treću utakmicu koju su opdigrali u proteklih pet dana. Kad se budu navikli na Aba ligu igraće Barani još bolje. Ovo su za nas stvarno dva velika boda, nisam siguran koliko će ekipa iz ove dvorane izaći uzdignute glave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA