≫ 

Najveći kockar među fudbalerima pod istragom: Grešnik Barton se kladio na 44 utakmice!

Problematični fudbaler je već pod kaznom u Glazgovu zbog tuče na treningu, a sada se suočava sa novom suspenzijom

  • 0

Znate ga vrlo dobro, ali ne po fudbalskom umeću, mada ni tu nije "za bacanje", već isključivo po ispadima van zelenog pravougaonika.

Džoi Barton je ponovo zgrešio.

Ovoga puta zbog kockanja koje je njemu, kao profesionalnom fudbaleru zabranjeno, ali on ne mari za pravila, i zato je sada ponovo na udaru nadležnih organa.

Barton, koji je letos pojačao redove škotskog Glazgov Rendžersa, optužen je da se kladio na 44 utakmice u periodu od 1. jula do 15. septembra ove godine.

Bivši fudbaler Marseja, Njukasla i mnogih drugih klubova ima rok do 12. oktobra da se izjasni na optužbe, a prvo saslušanje ga čeka dve nedelje posle toga.

Škotska fudbalska federacija u saradnji sa Kladioničarskom komisijom, pokrenula je istragu protiv Bartona posle saznanja da se fudbaler kladio na ubedljiv poraz Seltika protiv Barselone u Ligi šampiona. Detaljnom proverom, utvrđeno je da se Barton u periodu između 1. jula i 15. septembra kladio na ukupno 44 utakmice zbog čega će biti procesuiran.

U slučaju da se dokaže njegova krivica Bartona, koji je trenutno pod tronedeljnom kaznom zbog tuče na treningu, čeka nova suspenzija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA