≫ 

Karadžić veruje da Muslin ima poverenje FSS bez obzira na rezultate u kvalifikacijama!

Zna se od koga na terenu zavise rezultati. Njegovo mesto neće biti ugroženo čak i ako nam se ne ostvare želje u naredne dve, tri utakmice, smatra počasni predsednik FSS

  • 1

Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da selektor Slavoljub Muslin ima puno poverenje i da se nada da će nacionalni tim Srbije u naredna tri meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, protiv Moldavije, Austrije i Velsa, osvojiti najmanje sedam bodova.

- Ne mogu ni da zamislim da Muslin izgubi poverenje. Neću uopšte da razmišljam da dođe do toga, jer verujem da ćemo pobediti večeras, pa onda Austrijance kod kuće i da ćemo u Velsu osvojiti makar bod.

-Muslin dobro radi svoj posao, ima podršku Saveza, ali moram da napomenem da on ne igra.

- Zna se od koga na terenu zavise rezultati. Njegovo mesto neće biti ugroženo čak i ako nam se ne ostvare želje u naredne dve, tri utakmice - rekao je Karadžić srpskim izveštačima u Kišinjevu.

- Dugogodišnji predsednik FSS rekao je da će pomenuti dueli biti jako teški, ali da bi u slučaju jednog poraza Srbija bila u problemu.

Foto: Guliver/Srđan Stevanović/Getty Images Foto: Guliver/Srđan Stevanović/Getty Images

- Predstoje nam veoma teški mečevi za odlazak u Rusiju na Mundijal. Do kraja godine igramo tri utakmice, u Moldaviji, pa sa Austrijom i u gostima sa Velsom. Ako ne osvojimo sedam bodova, bićemo u problemu. Ne sumnjam u pobedu, jer Moldavija je reprezentacija skromnih mogućnosti.

Karadžić je pozvao na oprez pred duel sa Moldavijom, ali smatra da pobeda ne bi trebalo da izostane.

- Imali smo i ranije takvih rivala, ali su Jermenija i Azerbejdžan napredovali i sad su kvalitetniji od Moldavaca. Atmosfera u ekipi je dobra, momci žele trijumf. Loše je uopšte pomisliti da ne pobedimo Moldavce - zaključio je Karadžić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Made in PRC

    6. oktobar 2016 | 23:21

    Ajt pomozi malo fs kosova* posto si im vec dozvolio da ucestvuju u Evropi, Srbiju zaboravi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA