Italijani izbacili zvezdu iz reprezentacije zbog sramotnog poteza!

Biti deo reprezentacije znači da deliš vrednosti i stav sa stručnim štabom, saigračima i navijačima, poručeno je iz italijanskog fudbalskog saveza

  • 0
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Italijanski fudbaler Gracijano Pele izbačen je iz reprezentacije jer je, prilikom izmene na meču sa Španijom (1:1), odbio da se pozdravi sa selektorom Ðampjerom Venturom.

Napadač kineskog Šangdonga (31) neće biti u sastavu za meč sa Makedonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji jer je izrazio nezadovoljstvo i odbio da pruži ruku Venturi zbog izmene u 60. minutu, kada je ušao Ćiro Imobile.

"Ventura je u dogovoru sa Savezom doneo odluku da odstrani Pelea iz nacionalnog tima za utakmicu u Skoplju jer je pokazao nepoštovanje. Biti deo reprezentacije znači da deliš vrednosti i stav sa stručnim štabom, saigračima i navijačima", navodi se u saopštenju FS Italije.

Peleu nije pomoglo ni to što se izvinio selektoru, saigračima i kompletnoj naciji na društvenim mrežama, istakavši da je napravio veliku grešku.

Pele je do sada za Azure odigrao 20 utakmica i postigao devet golova, uključujući tri na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA