≫ 

Neuništivi Navaro doneo pobedu Barsi u Rusiji!

Najbolji trojkaš u istoriji Evrolige najzaslužniji za preokret Katalonava u Kazanju

  • 0

Možda ima 36 godina, ali Huan Karlos Navaro i dalje ima magiju u rukama.

Najbolji trojkaš u istoriji Evrolige i živa legenda evropske košarke bio je najzaslužniji za preokret Barselone u Kazanju protiv Uniksa, u meču 1. kola elitnog takmičenja.

Gosti su trijumfovali rezultatom 69:63, ali veliko je pitanje da li bi meč imao srećan epilog po tim Jorgosa Barcokasa da Navaro nije imao svojih "pet minuta" u poslednjoj deonici.

Prednost Uniksa u poslednjoj deonici varirala je između sedam i 11 poena i delovalo je da domaći sastav zna put do pobede, međutim...

U ekspresnom roku, magični Navaro pogodio je dve trojke, kako samo on to ume, između toga i flouter, i pokrenuo svoju ekipu ka preokretu koji su zapečatili najefikasniji igrači Barse u Kazanju Dolmen i Tomić.

Navaro je meč završio sa 13 poena, koliko je ubacio i hrvatski centar, koji je zabeležio i devet skokova. Poenterski najpotentniji bio je Dolman sa 25 poena.

Na drugoj strani, prva zvezda tima Kit Lengford je imao očajno šutersko izdanje (šut za dva 3/13, za tri 2/3), ali je ipak bio najefikasniji u ruskom timu. Daleko produktivniji za tim bio je Latavijus Vilijams sa 12 poena i čak 15 skokova.

Evroliga, 1. kolo

Sreda

Real Madrid - Olimpijakos 83:65

Četvrtak

Galatasaraj - CSKA 84:109

Armani - Makabi 99:97

Crvena zvezda - Darušafaka 70:73

Petak

Uniks - Barselona 63:69

Fenerbahče - Bamberg

Panatinaikos - Žalgiris

Baskonija - Anadolu Efes

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA