Liga šampiona je samo san za Zvezdu: Šamar za crveno-bele u poslednjoj utakmici kvalifikacija!

Crveno-beli su se neslavno oprostili od evrope za ovu sezonu

  • 6
Vaterpolisti Crvene zvezde odbranili su titulu šampiona Srbije Foto: Tanjug/Tanja Valič

Vaterpolisti Zvezde nisu uspeli da naprave čudo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde su turnir u Breši završili sa tri poraza, pa ove godine neće učestvovati u evropskim takmičenjima. Doduše, imali su i izuzetno težak žreb igrali su protiv veoma jakih ekipa.

Crveno-beli su izgubili od OSC-a 8:7, Breše 9:5 i na kraju od Sinteza 11:4. Zvezda je najbolje odigrala protiv mađarskog tima, gde su poraženi golom razlike, a dobro su se nosili i proitv Breše u jednom delu meča, dok su potpuno poklekli u duelu protiv ruskog Sinteza, su poraženi sa sedam golova razlike.

Beograđani su parirali u jednom delu prve četvrtine, a tim iz Kazanj je kasnije, serijom 6:0, rešio pitanje pobednika već na poluvremenu. Posle pet minuta na semaforu je stajao rezultat 2:2, a 10 minuta kasnije 8:2 u korist Sinteza. Rusi su u nastavku samo održavali veliku prednost i osvojili su tri boda.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Veljko Tankosić sa tri gola, dok je kod Zvezda jedan pogodak postigao kapiten, Branko Peković.

Sintez – Crvena zvezda 11:4 (4:2, 4:0, 1:1, 2:1)

Sintez: Maksimov, Pliskevič 1, Zinatulin 1, Odincov, Nikolaenko 1, Bičkov 1, Magomaev 2, Nagaev 2, Latipov 1, Rižov-Aleničev 2, Marelja, Šepelev, Antonov.

Crvena zvezda: Kralj, Tankosić 3, Jović, Ivošević, Radović, Ilić, Nikolov, Ljubenović, Bursać, Ćorić, Drašković, Peković 1, Todorovski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фамилија

    16. oktobar 2016 | 14:33

    Пропада државни пројекат, чим оду ови са власти гаси се и фмп и фк Крцун.

  • Alexflo

    16. oktobar 2016 | 14:50

    Da su Vule i Voki plivali,bila bi druga prica....

  • kolor - Ado

    18. oktobar 2016 | 09:13

    Kasne penzije u Srbiji pa se nije imalo sta opljackati za ove propale plivace rekretivce..gdje ste vidjeli vaterpolo bez Partizana...ove poslati u cirkus kod brace fudbalera i kosarkasa...kolorado i smjehotres za gladni i opljackni narod srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA