DARKO MILIČIĆ BAŠ ZNA DA UŽIVA: Bivši NBA as, uz Žareta i Gocija, lumpovao u kafani (VIDEO)

Pojavio se video na kom se jasno vidi kako nekadašnji reprezentativac lumpuje tokom Janjskog višeboja

  • 15

Gde je pesma, gde je ''raja'' - tu je i Darko Miličić! Nekadašnji NBA košarkaš poznat je kao osoba koja ne propušta narodna veselja koja se organizuju u njegovom rodnom kraju, te otuda i ne čudi što je posle jednog ponovo završio u kafani.

 

Naime, pojavio se video sa održanog Janjskog višeboja gde je Miličić uživao uz muziku Žareta i Gocija, a sudeći po tome da je znao tekstove pesama nema sumnje da je njihov veliki fan.

 

 

Miličić nikada nije krio privrženost rodnom kraju, što je često pominjao i tokom razgovora sa medijima.

 

- Ni­ka­da se ni­sam odre­kao ro­dnog kra­ja. I dok sam bio pro­fe­si­onal­ni spor­tis­ta, uviek sam nas­to­jao da svoj ro­dni kraj sta­vim u prvi plan, da na­đem vre­me­na da ga po­se­tim, po­mo­gnem ako ika­ko mo­gu. Ov­de su mo­ji ko­re­ni, ov­de pri­pa­dam i ov­de se ose­ćam naj­le­pše, svoj me­đu svo­ji­ma. Po­slje­dnjih ne­ko­li­ko go­di­na sam čest gost na ovom sa­bo­ru, dan pro­đe kao mi­nut. Sve odi­še to­pli­nom, ne­ta­knu­tom pri­ro­dom, ne­usi­lje­nim osmie­si­ma. Ma, ne­ma ra­ja bez ro­dno­ga kra­ja - rekao je Miličić letos tokom posete ''Janjskom saboru.''

 

Podsetimo se i videa sa Janjskog višeboja od 2015. godine kada je Miličić takođe ''objasnio neke stvari.''

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA