Rezultate na EURU prognoziraju svinja, slon i lasica

Potencijalni kandidati koji bi nasledili hobotnicu Pola u predviđanju pobednika mečeva EURA su i jedna mačka i pastrmka

  • 0

Posle čuvene hobotnice Pola koji je pogodio osam pobednika mečeva na fudbalskom Mundijalu u Južnoj Africi, u toku je potraga za adekvatnim naslednikom, među kojima su kandidati poput oktopoda Pola Drugog, Inijeste i Ofirije.

Organizatori EURA su posle kijevskog vepra Krijaka i slonice Čite iz varšavskog zoološkog vrta „angažovali“  još jednog prognozera iz životinjskog carstva – lasicu Freda, stanovnika zoo-vrta u Harkovu. Fred će imati zadatak da bira između dve posude sa govedinom iznad kojih će biti zastave zemalja koje se sastaju.

Poljska je prethodno predstavila svog "proroka" slonicu Čitu, koja se "dokazala" tačnim predviđanjem pobednika Lige šampiona. Slonica je uzela jabuku iznad grba Čelsija umesto one koja je bila iznad Bajerna, i tako zaslužila svoj angažman ispred papagaja, magarca i još jednog slona.

U Ukrajini se, ipak, uzdaju i u svog prvog favorita - dvogodišnju svinju Kirjaka, koji voli pivo i krompir, i koji sa svojim vlasnikom sa zadovoljstvom gleda fudbal. Kirjak će i prvi dati svoju prognozu za utakmicu između Poljske i Grčke.

- Obratićemo pažnju i na to kako predviđa jedna mačka, ali i jedna pastrmka. Imamo toliko kandidata i sigurno neće svi pogađati  - rekao je portparol britanske kladionice "Vilijem Hil" Džo Krili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA