Bravo: Nisam imao sreće kod Mažićevog isključenja

Bravo žali zbog nesmotrenosti i isključenja

  • 5
152 Derbi FK Partizan - FK Crvena zvezda, Milorad Mažić

Foto: Marko Todorović

Golman Mančester Sitija Klaudio Bravo rekao je da nije imao sreće da završi meč u porazu od Barselone (4:0) u Ligi šampiona, nakon što ga je posle kiksa srpski sudija Milorad Mažić isključio.

 

Bravo je predao loptu u noge napadaču Barselone Luisu Suarezu, koji ga je lobovao, a čileanski golman igrao rukom kao poslednji van kaznenog prostora i ostavio ekipu na cedilu u 53. minutu.

 

>>>ZATO GA OBOŽAVA CEO GRAD: Evo šta je sve Nikola Jokić poklonio Somboru!

>>>POSLE PORNO SELFIJA SA SLAVNIM TENISEROM: Oglasila se seksi Pampita! (FOTO)

>>>Micov nedavno trenirao sa Partizanom, a sada je o Zvezdi rekao nešto što će naljutiti Grobare!

 

"Do isključenja smo bili jako dobri, nadmetali se sa Barselonom, ali mi se dogodila ta nesreća. Nismo nagrađeni za sasvim solidan nastup. Mesi je bio fantastičan, biće potrebno mnogo godina da se rodi takav fudbaler", rekao je Bravo posle utakmice na Nou Kampu.

 

Menadžer "građana" Pep Gvardiola stao je u odbranu Klaudija Brava, koji je, kao i španski trener, bio član katalonskog giganta.

 

"Neće biti promena na golu posle greške. Žao mi je zbog ovakvih stvari, ali situacija se neće promeniti. Do kraja karijere tražiću da igra moje ekipe počinje od golmana. Ponekad se dese greške, a nekad je korisno da se lopta izbije daleko od gola", poručio je Gvardiola.

 

Fudbaleri Barselone savladali su Mančester Siti 4:0 u trećem kolu C grupe, uz tri gola Lionela Mesija i jedan Brazilca Nejmara.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA