Božović se setio traumatičnog poraza, a onda otkrio da će dati šansu zaboravljenim igračima

Božović se setio traumatičnog meča protiv Borca iz Čačka

  • 8

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da bi sve sem pobede nad drugoligašem BSK Borčom u osmini finala Kupa Srbije bila katastrofa.

- Jedan od ciljeva je da osvojimo Kup. Iskustvo pokazuje da treba da budemo oprezni jer smo prošle godine eliminisani od Borca, pre dve godine smo takođe ispali u osmini finala i neće biti lako. Ovo je takmičenje u kojem nema ispravke, nadam se da ćemo ćemo da pobedimo, a sve osim toga bila bi katastrofa - rekao je Božović.

On ističe da poznaje sastav nekadašnjeg superligaša iz Borče, posebno što u svom timu ima nekoliko bivših fudbalera Crvene zvezde.

- Iličić i Marinković su bili sa nama na pripremama u Sloveniji, Jokić i Žerađanin su ponikli u Zvezdi. Igra protiv Zvezde je veliki motiv svim našim bivšim igračima i sigurno će pružiti svoj maksimum, ali, bez namere da nekog uvredim, da su bolji ostali bi ovde.

Božović je najavio da će pružiti priliku igračima koji nisu imali veliku minutažu u dosadašnjem delu sezonu, poput Andrije Lukovića i Stefana Miloševića, kao i da je Gelor Kanga povređen.

- Imamo mlade i talentovane fudbalere koji zaslužuju priliku u ovakvim utakmicama, mada prava šansa je tek kada odigraju nekoliko mečeva u kontinuitetu. Ne možete posle jedne utakmice da kažete da li je to to. Sa druge strane, teško je i svima pružiti priliku. Što se tiče Ilića, na njegovom mestu je konkurencija oštra, Vijeira će sigurno igrati, a tu su i Orlandić i Sikimić. Teško da će sada da dobije šansu, ali sigurno da ćemo pokušati i njega do kraja sezone da uklopimo u tim.

Božović se kratko osvrnuo na meč protiv Spartaka u Subotici minulog vikenda, istavši da je zadovoljan igrom svog tima, iako nije uspeo da pobedi. Utakmica između Crvene zvezde i BSK Borče igra se u sredu od 16 sati na stadionu Rajko Mitić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Surda

    25. oktobar 2016 | 16:35

    Ljupce strucnjace gde si ti trener?? Igras fm mnogo....

  • ***Жика Живац***

    25. oktobar 2016 | 23:00

    Jedan jedini poraz!Ali je zato bilo +32

  • ljupce

    25. oktobar 2016 | 15:29

    Ma ti prijatelju nemas pojma nemas tim stalno nesto eksperimentises te igra ovaj te onaj de to ima u evropskom fudbalu zna se tim ispada iz tima onaj ko je povredjen ko ima zuti ili ko nije u formi kod tebe dve utakmice nije odigrao isti tim ,a i igramo sacuvaj boze tako da ja mislim da si ti prosecan trener i nista vise!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA