≫ 

Aca Petrović se oglasio posle priče da Dražen i Divac nisu bili prijatelji

Hrvatski trener smatra da ne treba praviti spektkal od nekih detalja blistavih karijera

  • 19

Na 52. rođendan Dražena Petrovića, jednog od najboljih košarkaša sa ovih prostora, oglasili su se njegovi prijatelji iz rodnog Šibenika, Dubravka i Fabijan Žurić, koji su tvrdili da tragično stradali Petrović i reprezentativac Jugoslavije Vlade Divac nikada nisu bili takvi prijatelji kao što se predstavljalo u dokumentarnom filmu "Jednom braća".

 

Međutim, selektor Hrvatske i Draženov brat Aca Petrović izjavio je da to nije bio slučaj.

 

- Smatram da se ne bi trebalo sada nešto spektakularno obazirati na neke detalje iz njihove svetle košarkaške prošlosti. Njih su dvojica od 1986. godine bili suigrači u reprezentaciji, mnogo toga su prošli zajedno, mnogo titula su osvojili, šteta bi bilo sad uprljati odnos koji su imali. Divac i Dražen bili su izuzetni igrači, imali su impozantnu karijeru i sa sigurnošću znam da su njegovali prijateljski odnos, uz obostrani respekt – rekao je Petrović.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sve potpisujem

    25. oktobar 2016 | 16:48

    Bravo Aco

  • Petar

    25. oktobar 2016 | 19:05

    Bila je to lepa zemlja sa puno majstora kosarke .

  • Tugomir Uskokovic&Bolji Zivot

    25. oktobar 2016 | 18:05

    Aca Petrovic je bio sjajan košarkaš, i imao sreće da bude u "onakvoj" Ciboni...da, bio je prgav, ponekad i prljav, palio je vatru, ali je igrao dobar basket ! Ja sam Zvezdas,gledao ga, zvizdao mu, ali i navijao kad je igrao u reprezentaciji, bila je to SJAJNA ekipa, bila je to DIVNA zemlja ! Čuj, javio se neko da nam prenese kako Dražen i Divac nisu bili prijatelji ??? Ko je ikad gledao njih dvojicu u reprezentaciji, zna kakva je ovo glupost, i jedan i drugi su bili majstori, vanserijski košarkaši i ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA