≫ 

Teodosić radi isto ono što je OVAJ igrač radio pre 30 godina u NBA! Nisu verovali da se će ikada pojaviti neko ko tako dodaje! (VIDEO)

Kapiten Srbije i plej moskovskog CSKA može da ponese naziv beli Medžik, jer ima ista dodavanja kao legenda NBA lige Medžik Džonson

  • 7

Kapiten košarkaša Srbije i plejmejker šampiona Evrope Miloš Teodosić svake sezone iz utakmicu u utakmicu dokazuje svoju neverovatnu košarkašku kreaciju.

>>> Teo, majstore: Srbin blistao u novoj pobedi CSKA, a izveo je još jednu genijalnu asistenciju (VIDEO)

Već je postalo dosadno da se priča o neverovatnim asistencijama našeg košarkaša kojima podiže publiku na noge. Posle nove utakmice Evrolige, gde je imao 10 asistencija, od čega dve koje su zaludele protivnika, red je da vam otkrijemo da je Teodosić zapravo slika i prilika jednog legendarnog igrača iz NBA.

>>> Kad vidite reakciju trenera, biće vam jasno kako je Teo izmaltretirao Panatinaikos (VIDEO)

Međutim, malo ko se od mlađih ljudi seća tog čoveka koji je na isti način dodavao loptu kao Teodosić.

Tačnije, naš Teo kao da je inkarnacija tog igrača čiji je nadimak kratko i jasno bio MEDŽIK.

Radi se o Irvinu Džonskonu koji je nadimak dobio zbog svoje igre i asistencija koje su bile nesvakidašnje baš kao i Teodosićeve danas.

Zapravo, kad pogledate detalje sa utakmice, videćete neverovatnu sličnost u dodavanju, iako Teodosić nije bio ni rođen kada je Medžik harao NBA ligom sa Lejkersima predvodeći ih do PET titula prvaka NBA lige

Razlika među njima je samo u visini, jer je Džonson visok 206cm, zbog čega su Dejana Bodirogu (205 cm) svojevremeno zvali beli Medžik. Međutim, taj nadimak bi najbolje pristajao Milošu Teodosiću.

Pogledajte asistencije Teodosića na videu ispod, a zatim i Irvina Medžika Džonsona, pa uporedite

Pogledajte kako je dodavao Medžik Džonson pre 35 godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batistuta

    28. oktobar 2016 | 11:59

    Ma sta pricate bre,Bodiroga i Teo su tipovi igraca kao sto je bila legenda nba Pistol Pit Maravich covek sa nasih prostora,pogledajte,uporedite pa cete videti.

  • MOMO

    28. oktobar 2016 | 12:18

    Sve je to bez veze kad ti nisi odmako dalje od CECINE kćerke! Toliko sportskih uspjeha,para i svega i ti si se zakačio za Anastasiju,hahahahaha,sve ti je džabe ti si ljakse ali NEVIĐENI!

  • Velimir CZ

    28. oktobar 2016 | 13:15

    Teove su neuporedivo kreativnije i nepredvidivije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA