≫ 

Opšta tuča u srpskoj beton ligi: Deset fudbalera i sudija povređeno, igrač imao pištolj?! (FOTO)

Potpuno ludilo na utakmici Lomnica iz Despotovca i Omladinskog iz Paraćina

  • 4

Opšta tuča je prekinula niželigašku utakmicu 14. kola međuopštinske fudbalske lige Jug, Pomoravskog okruga, između klubova Lomnica iz Despotovca i Omladinskog iz Paraćina.

Desetak fudbalera i sudija Marko Temeljkovski zadobili su lakše telesne povrede posle opšte tuče na terenu. U toku je policijska i zdravstvena obrada vinovnika i učesnika te tuče. ga prekinuta je u zaustavnom vremenu u 90. minutu zbog opšte tuče, prenosi "centralmedia.rs".

- Prekid se dogodio u 90 munutu kod rezultata 1:4. Prema preliminarnom izveštaju delegata u prekidu su učestvovali igrači obe ekipe. Opšta gužva na terenu, a u nekom trenutku je možda ušla u teren i publika iz Lomnice. Došla je policija, jedan od sudija je povređen, zakačen u gužvi, neko ga je dokačio. To je teži prekršaj po novom Zakonu o sportu. Možda je neko od vinovnika incidenta neko sa klupe FK Omladinski, jer je kod četvrtog gola u nadoknadi vremena, neko neprimereno reagovao radujući se golu. To je bilo verovatno varnica za to što se dogodilo - rekao je komesar za takmičenje Moma Radunović i dodaje da će zvanične odluke taj savez doneti u sredu.

Predsednik FK Omladinski Miloš Trandafilović ističe da se incident dogodio kada su domaći igrači, članovi stručnog staba i navijači, njih tridesetak, krenuli da se fizički obračunaju sa igračima tog kluba.

Foto: centralmedia.rs Foto: centralmedia.rs

- Nasrnuli su na nas kada smo poveli 4:1. Sramno ponašanje rukovodstva i stručnog štaba domaćina koji su nezadovoljni rezultatom sve vreme vređali naše igrače, kulminiralo je posle četvrtog gola. Posle toga, ulaze u teren i zajedno sa publikom počinju da tuku naše igrače. Četvorica naših igrača zadobili su lake telesne povrede, a sve vreme dok je divljaštvo trajalo kapija igrališta bila je zaključana i bilo nam je onemogućeno da pobegnemo i uputimo se u Desptovac radi ukazivanja pomoći - rekao je Trandafilović.

Predsednik FK Lomnica Rade Jeremić tvrdi da njegovih petorica igrača povređeno u gužni, ali da se nisu obraćali lekarima za pomoć.

- Ne znam šta se događalo na terenu, jer sam u kancelariji štitio delegate i glavnog sudiju. Čuo sam da je neko udario drugog sudiju. Igrač FK Omladinski sa brojem 8 posle njihog četvrtog gola okrenuo se prema našoj klupi i rekao ,,puni mršu” i neprimereno gestikulirao rukama. Skočio je naš trener, za njim su krenuli i igrači, redari su pokušali da ih razvade, među njima je bilo i publike. Opšta gužva je nastala. Zatim je igrač sa brojem 8, navodno stavio pištolj za pojas, ali to nisam video, to tvrdi publika. Njihov igrač sa brojem 8 je zadobio povredu nosa za vreme igre, kao i ostali igrači, a ne u gužvi - rekao je predsednik FK Lomnica Rade Jeremić.

On je potvrdio da je u ,,gužvi i guranju bilo četrdesetak učesnika”, te da nije bilo tuče, ali je takođe iskreno rekao da je ,,njegova dužnost kao domaćina bila da zaštiti glavnog sudiju i delegate, jer igrači prvo kidišu na njih”.

Igrači Lomnice su najavili izlazak iz lige, jer više ne mogu da trpe da ih nazivaju "seljacima i drugim svakojakim nazivima".

Foto: centralmedia.rs Foto: centralmedia.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБИЈА

    14. novembar 2016 | 15:15

    Укинути сеоски фудбал! Или увести алко тест пре сваке утакмице. То му дође на исто.

  • Djordje

    14. novembar 2016 | 14:52

    Istraziti i debelo kazniti kauboja i ostale siledzije, dosli su na sport a ne na bojno polje.

  • Paja patak

    14. novembar 2016 | 16:52

    Napred Lomnica najlepse selo na svetu!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA